Nulstil dit kodeord×

Denne vinpakke indeholder 2 flasker forskellige rødvine. Indholdet skifter hver 4. uge.

2 Rødvine

×

2 Rødvine

Prøv forskellige spændende rødvine, der er nøje udvalgt af Skagenfood.

Synes du godt om en vin fra vinpakken, har du mulighed for at genbestille 6 flasker til en favorabel pris og få fragtfri levering sammen med din fiskepakke.

Sammen med vinene følger der altid en udførlig beskrivelse.

179,00 kr Pr. levering inkl. fragt

Indhold i denne uge - uge 13

Sol by Luigi Righetti, Italien

2013 Chateau Ventenac La Carla, Alain Maurel


Planlagt indhold i næste uge - uge 14

Sol by Luigi Righetti, Italien

2013 Chateau Ventenac La Carla, Alain Maurel


Hvad med også at prøve...

Elegant og med en læskende blødhed trods den unge alder. Dyb og intens, præget af tætpakket moden frugt med en lang og imponerende eftersmag.

Udvalgt og importeret eksklusivt for Skagenfood

6 fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 120 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
358,00 kr

Cocoon Zinfandel har fine toner af brombær, kirsebær og blomme med strejf af vanile fra lagringen på træfade. Smagen er fyldig og tæt med en lav syre, bløde tanniner og en lang dejlig eftersmag. Anbefales til retter med rødt kød og vil også kunne klare en juleand.

6 fl.

 

pris
456,00 kr

5 Stjerner i VinAvisen (5 ud af 5). Skagenfoods røde signaturvin. ”The Bully” har en stor og bred, nærmest lidt flæsket druesødme og dufter af modne blommer og svesker og følges op af delikat sødmefuld smag godt indpakket af blød og harmonisk tanninstruktur.

6 fl.

 

pris
359,00 kr

I smagen starter den først blidt, men afslører hurtigt sine muskler og ender med en lang, krydret og fyldig eftersmag med toner af modne mørke bær, chokolade og vanille. Eksotiske toner fra Shiraz blander sig med Cabernets lidt mere tørre nuancer. Det er en vin, som vil egne sig fint til grillet kylling, lam eller svinekød på spyd, eller retter med middelhavs præg.

6 fl. / Normalpris 510 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
390,00 kr

Duften er domineret af røde bær som jordbær og kirsebær, men også laktiske noter af yoghurt. I smagen går de røde bær igen sammen med noter af kaffe og karamel samt et fint subtilt fadpræg.

6 fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
474,00 kr

Farven er mørk, rubinrød og duften afslører lækre frugttoner af mørke kirsebær, brombær samt krydrede toner af sort peber. I smagen fornemmer man en god sødme og velour, igen med toner af mørke bær og blommer, men også et godt bid til sidst. Flot vin til prisen. Server den lettere afkølet.

SÆRPRIS

6 fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 180 kr.

 

pris
414,00 kr

Duften er meget frugtrig med noter af modne bær som kirsebær og jordbær. Det er en blød, elegant og nærmest cremet, harmonisk vin.

5 Stjerner i Winelab.dk / 5 Stjerner i Finansbureauet.dk / 92 Point hos James Suckling

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 120 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
268,00 kr