0

Bouillabaisse

Bouillabaisse, Ekstra Weekend
Udsolgt

Sidste chance for bestilling i år!

Bouillabaisse - med det store udtræk. Komplet pakke med bouillabaisse + tilbehør. Det er et festmåltid, der får englene til at synge.

Der er næsten lige så mange opskrifter på bouillabaisse, som der er scootere på kajen i Vieux Port i Marseilles. Det eneste, man med sikkerhed ved om bouillabaisse er, at den provencalske specialitet, oprindeligt var en spise forbeholdt Marseilles fattige fiskere.

I pakken får du en portion af den færdige suppe, en bøtte med den berømte rouilles (krydret safran mayonnaise) og masser af pivfrisk fisk og skaldyr i højeste kvalitet.

Der er mad nok til et festmåltid til 2 el. 4 pers. Kan også bruges som forret til 4 el. 8 pers.

Bouillabaisse fra Mest, 2 pers.
Vælg
Bouillabaisse fra Mest, 2 pers. Bouillabaisse fra Mest, 4 pers.
389 kr.
  • Bouillabaisse - færdig suppe, 1 el. 2 bøtter á 0,4 liter
  • Rouilles (safran mayonnaise), 1 el. 2 bøtter á 100 g
  • Gruyère ost, 50 el. 100 g 
  • Blåmuslinger, 400 el. 800 g 
  • Jomfruhummere fra Læsø - hele, 4 el. 8 stk.
  • Krabbekløer af taskekrabber, 2/4 el. 4/8 stk. afhængig af størrelse
  • Skærisingfileter, 2 el. 4 stk.
  • Fileter af fisk (fx. knurhane, fjæsing, kuller el. kulmule) med skind, 200 el. 400 g 

Det eneste du selv skal have er:

  • Lidt godt brød (til croûtons)
  • Lidt smør og hvidløg (til at gratinere jomfruhummerne)
Læs mere

Denne fantastiske traditionelle suppe laver vi i samarbejde med Stefan Klausholm fra MEST, der laver en version af denne suppe, der på ingen måde står tilbage for den franske original.

Læs mere

Læs mere
Læs mere
Pakken indeholder:
  • Bouillabaisse - færdig suppe, 1 el. 2 bøtter á 0,4 liter
  • Rouilles (safran mayonnaise), 1 el. 2 bøtter á 100 g
  • Gruyère ost, 50 el. 100 g 
  • Blåmuslinger, 400 el. 800 g 
  • Jomfruhummere fra Læsø - hele, 4 el. 8 stk.
  • Krabbekløer af taskekrabber, 2/4 el. 4/8 stk. afhængig af størrelse
  • Skærisingfileter, 2 el. 4 stk.
  • Fileter af fisk (fx. knurhane, fjæsing, kuller el. kulmule) med skind, 200 el. 400 g 

Det eneste du selv skal have er:

  • Lidt godt brød (til croûtons)
  • Lidt smør og hvidløg (til at gratinere jomfruhummerne)
Kokkene

Denne fantastiske traditionelle suppe laver vi i samarbejde med Stefan Klausholm fra MEST, der laver en version af denne suppe, der på ingen måde står tilbage for den franske original.

Du kan også bare lave den selv:

Vejledning - så nemt er det!

Relaterede produkter