0

Bouillabaisse

Kun
levering fredag
uge 25+34

Bouillabaisse á la Marseillaise - endelig er den tilbage! 

Det var efterhånden blevet en god tradition at vi 1-2 gange om året solgte en komplet pakke med bouillabaisse + tilbehør! Og det kan vi lide - traditioner & bouillabaisse altså! Vi har dog sprunget det over et par år men NU er vi tilbage stærkere end nogensinde! 2 uger - og KUN disse 2 uger kan vi tilbyde denne fantastiske traditionelle suppe lavet i samarbejde med "Mad med MEST" der er verdensberømt i Danmark for at lave en version af denne suppe, der på ingen måde står tilbage for den franske original.

Og nu kan du nyde den hjemme hos dig selv - uden besvær, indkøb og stress - du får simpelthen alt du skal bruge til dette festmåltid!

Der er næsten lige så mange opskrifter på bouillabaisse, som der er scootere på kajen i Vieux Port i Marseilles. Det eneste, man med sikkerhed ved om bouillabaisse er, at den provencalske specialitet, oprindeligt var en spise forbeholdt Marseilles fattige fiskere.

I pakken får du en portion af den færdige suppe, en bøtte med den berømte rouilles (krydret safran mayonnaise) og naturligvis masser af pivfrisk fisk og skaldyr i sædvanlig tårnhøje Skagenfood kvalitet.

Der er mere end nok mad til et helt festmåltid til 2 el. 4 pers. Kan evt. også bruges som forret til 4 el. 8 pers.

Bouillabaisse fra Mest, 2 pers.
Vælg
Bouillabaisse fra Mest, 2 pers. Bouillabaisse fra Mest, 4 pers.
DKK 389.00
  • Bouillabaisse - færdig suppe, 1 el. 2 bøtter á 0,4 liter
  • Rouilles (safran mayonnaise), 1 el. 2 bøtter á 100 g
  • Gruyère ost, 50 el. 100 g 
  • Blåmuslinger, 400 el. 800 g 
  • Jomfruhummere fra Læsø - hele, 4 el. 8 stk.
  • Krabbekløer af taskekrabber, 4 el. 8 stk.
  • Skærisingfileter, 2 el. 4 stk.
  • Fileter af fisk (fx. knurhane, fjæsing, kuller el. kulmule) med skind, 200 el. 400 g 

Det eneste du selv skal have er:

  • Lidt godt brød (til croûtons)
  • Lidt smør og hvidløg (til at gratinere jomfruhummerne)
Læs mere

Jacob, huskokken fra Skagenfood og Stefan der er kok og ejer af Mad med MEST, elsker begge Bouillabaisse.

Jacob Dahl Andersen udtaler: 
"Jeg elsker Bouillabaisse og har gjort det siden jeg smagte den første gang som nyudlært 19 årig ungkok i Marseilles! Først og fremmest på grund af den intense og dybe smag af ALT det bedste fra havet, men ikke mindst fordi det er en social ting at spise havets dyrebare frugter serveret i en fantastisk lækker og intens suppe - og så samtidigt sidde at hygge sig i godt selskab - DÉT blir jeg aldrig træt af" Husk god Provence-rosé i store mundfulde dertil! 

Læs mere

Læs mere
Læs mere
Pakken til 2 eller 4 pers. indeholder:
  • Bouillabaisse - færdig suppe, 1 el. 2 bøtter á 0,4 liter
  • Rouilles (safran mayonnaise), 1 el. 2 bøtter á 100 g
  • Gruyère ost, 50 el. 100 g 
  • Blåmuslinger, 400 el. 800 g 
  • Jomfruhummere fra Læsø - hele, 4 el. 8 stk.
  • Krabbekløer af taskekrabber, 4 el. 8 stk.
  • Skærisingfileter, 2 el. 4 stk.
  • Fileter af fisk (fx. knurhane, fjæsing, kuller el. kulmule) med skind, 200 el. 400 g 

Det eneste du selv skal have er:

  • Lidt godt brød (til croûtons)
  • Lidt smør og hvidløg (til at gratinere jomfruhummerne)
Kokkene siger:

Jacob, huskokken fra Skagenfood og Stefan der er kok og ejer af Mad med MEST, elsker begge Bouillabaisse.

Jacob Dahl Andersen udtaler: 
"Jeg elsker Bouillabaisse og har gjort det siden jeg smagte den første gang som nyudlært 19 årig ungkok i Marseilles! Først og fremmest på grund af den intense og dybe smag af ALT det bedste fra havet, men ikke mindst fordi det er en social ting at spise havets dyrebare frugter serveret i en fantastisk lækker og intens suppe - og så samtidigt sidde at hygge sig i godt selskab - DÉT blir jeg aldrig træt af" Husk god Provence-rosé i store mundfulde dertil! 

Du kan også bare lave den selv:

Vejledning - så nemt er det!

Relaterede produkter