0

Tomahawk

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende bone in ribeye "Tomahawk" fra irsk kødkvæg af racerne Angus og Hereford.

Det lange ribben efterlader et smukt præsentationstykke og et imponerende og praktisk "håndtag" - der samtidigt giver kødet en helt uovertruffen velsmag og saftighed. 

Opskriftforslag ›

Indeholder:

  • Tomahawk bone in ribeye, irsk Angus/Hereford, ca. 0,9-1,3 kg 
  • Lækker krydderrub 

Passer til 2-4 pers. Holdbarhed mindst 7 dage fra modtagelse.

Tomahawk Steak er en kæmpe forvokset Côte du Boeuf med hele ribbensknoglen intakt. Kødet har en fantastisk intermuscular fedtmarmorering, hvilket gør den til den mest smagfulde og saftige af alle bøffer.

En Tomahawk kan let mætte to-tre personer. Tomahawk skæres fra ribbensektion af et krogmodnet oksehøjreb. Den primære muskel i en bone in ribeye Tomahawk er "longissimus dorsi" som også er den primære muskel i både Porterhouse og T-Bone steaks.

Læs mere
Om Tomahawk Steak

Tomahawk Steak er en kæmpe forvokset Côte du Boeuf med hele ribbensknoglen intakt. Kødet har en fantastisk intermuscular fedtmarmorering, hvilket gør den til den mest smagfulde og saftige af alle bøffer.

En Tomahawk kan let mætte to-tre personer. Tomahawk skæres fra ribbensektion af et krogmodnet oksehøjreb. Den primære muskel i en bone in ribeye Tomahawk er "longissimus dorsi" som også er den primære muskel i både Porterhouse og T-Bone steaks.