Fantastisk lækker luksuriøs 2 retters menu. KUN til St. bededag, Kr. Himmelfart & Skt. Hans
Huskokken Jacob har igen været i gang med at kreere en lækker weekendmenu. Her får du det bedste foråret og den tidlige danske sommer kan tilbyde med skønne sæsonaktuelle luksus råvarer til nemt tilberedt mad med masser af luksuriøse og dekadente lækkerier.
Menu:
Forret:
Grønne og hvide asparges med varmrøget laks, salat, brøndkarse, pocheret æg og hollandaise
Hovedret:
Dansk kalvemørbrad med morkelsauce og let-stuvet spidskål dertil råsyltede rabarber og pommes gratin
KUN til St. Bededag, Kr. Himmelfart og Skt. Hans Uge 19, 21 & 25
Forret:
Grønne og hvide asparges med varmrøget laks, salat, brøndkarse, pocheret æg og hollandaise
Hovedret:
Dansk kalvemørbrad med stuvede morkler og spidskål dertil rabarberkompot og pommes gratin
Ingredienser:
Hønsefond fra Tasty Food
Ingredienser: Afkog kylling (vand, kyllingeben, kød og fedt), glukosesirup, aromaer, gæreekstrakt, salt, majsstivelse, hvidløgspulver, karamelsukker.
Næringsindhold pr. 100g:
Energi | 758kJ / 180 Kcal |
Fedt | 3 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.8 g |
Kulhydrater | 18.8 g |
- heraf sukkerarter | 14.7 g |
Protein | 19.6 g |
Salt | 16 g |
Ingredienser: 28% Pasteuriserede ÆGGEBLOMMER* (surhedsregulerendemiddel (mælkesyre)), 28% SMØR*, Rapsolie*, Hvidvinseddike*, Vand, Blomsterhonning*, Salt, Løg*, Hvid peber*.
* = Økologisk. Altid 100% naturligt indhold.
Næringsindhold pr. 100g:
Energi | 2201 kJ / 534 Kcal |
Fedt | 56 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 18 g |
Kulhydrater | 2,5 g |
- heraf sukkerarter | 1,3 g |
Protein | 4,5 g |
Salt | 1,2g |
Varmrøget laks
Ingredienser: Laks (Salmo salar) fra norsk opdræt, salt, røg og enten med knust sort peber eller med krydderimix, som består af: Sort peber, dild, rød peber, grøn peber, løg og hvidløg.
Næringsindhold pr. 100g:
Energi | 1208 kJ / 291 Kcal |
Fedt | 21,7 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 3,01 g |
Kulhydrater | 1,3 g |
- heraf sukkerarter | 0,2 g |
Protein | 22,5 g |
Salt | 1,6 g |
Tørrede morkler
Ingredienser: Morkel
Næringsindhold pr. 100g:
Energi | 1078 kJ / 256 Kcal |
Fedt | 3,8 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,4 g |
Kulhydrater | 21 g |
- heraf sukkerarter | 3,5 g |
Protein | 30 g |
Salt | 0,15 g |
Kartoffel gratin
Ingredienser: Kartofler (60%), delvist skummet MÆLK, FLØDE (CREME, stabilisator: E407), OST (vand,
schweizisk OST 33%, SMØR, salt, fortykningsmiddel: (E415), fransk schweizerost, kartoffelstivelse 1,2%,
ÆGGEBLOMME, salt, hvidløgspulver, modificeret kartoffelstivelse, solsikkeolie, peber, fortykningsmiddel: E415.Kan indeholde spor af GLUTEN, SELLERI, SKALDYR, SESAMFRØ, SENNEP, FISK, SULFITTER, JORDNØDDER, LUPINER
Næringsindhold pr. 100g:
Energi | 1145 kJ / 480 Kcal |
Fedt | 4,52 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 2,83 g |
Kulhydrater | 16,95 g |
- heraf sukkerarter | 0,7 g |
Protein | 3,5 g |
Salt | 0,275 g |
Økologisk piskefløde fra Naturmælk
Ingredienser: Økologisk FLØDE 38%. Højpasteuriseret. Ikke homogeniseret
Næringsindhold pr. 100g:
Energi | 1496 kJ / 363 Kcal |
Fedt | 38 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 24 g |
Kulhydrater | 3,2 g |
- heraf sukkerarter | 3,2 g |
Protein | 2,1 g |
Salt | 0,07 g |
Forret:
Grønne og hvide asparges med varmrøget laks, salat, brøndkarse, pocheret æg og hollandaise
Hovedret:
Dansk kalvemørbrad med stuvede morkler og spidskål dertil rabarberkompot og pommes gratin
Ingredienser:
Hønsefond fra Tasty Food
Ingredienser: Afkog kylling (vand, kyllingeben, kød og fedt), glukosesirup, aromaer, gæreekstrakt, salt, majsstivelse, hvidløgspulver, karamelsukker.
Næringsindhold pr. 100g:
Energi | 758kJ / 180 Kcal |
Fedt | 3 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.8 g |
Kulhydrater | 18.8 g |
- heraf sukkerarter | 14.7 g |
Protein | 19.6 g |
Salt | 16 g |
Ingredienser: 28% Pasteuriserede ÆGGEBLOMMER* (surhedsregulerendemiddel (mælkesyre)), 28% SMØR*, Rapsolie*, Hvidvinseddike*, Vand, Blomsterhonning*, Salt, Løg*, Hvid peber*.
* = Økologisk. Altid 100% naturligt indhold.
Næringsindhold pr. 100g:
Energi | 2201 kJ / 534 Kcal |
Fedt | 56 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 18 g |
Kulhydrater | 2,5 g |
- heraf sukkerarter | 1,3 g |
Protein | 4,5 g |
Salt | 1,2g |
Varmrøget laks
Ingredienser: Laks (Salmo salar) fra norsk opdræt, salt, røg og enten med knust sort peber eller med krydderimix, som består af: Sort peber, dild, rød peber, grøn peber, løg og hvidløg.
Næringsindhold pr. 100g:
Energi | 1208 kJ / 291 Kcal |
Fedt | 21,7 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 3,01 g |
Kulhydrater | 1,3 g |
- heraf sukkerarter | 0,2 g |
Protein | 22,5 g |
Salt | 1,6 g |
Tørrede morkler
Ingredienser: Morkel
Næringsindhold pr. 100g:
Energi | 1078 kJ / 256 Kcal |
Fedt | 3,8 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,4 g |
Kulhydrater | 21 g |
- heraf sukkerarter | 3,5 g |
Protein | 30 g |
Salt | 0,15 g |
Kartoffel gratin
Ingredienser: Kartofler (60%), delvist skummet MÆLK, FLØDE (CREME, stabilisator: E407), OST (vand,
schweizisk OST 33%, SMØR, salt, fortykningsmiddel: (E415), fransk schweizerost, kartoffelstivelse 1,2%,
ÆGGEBLOMME, salt, hvidløgspulver, modificeret kartoffelstivelse, solsikkeolie, peber, fortykningsmiddel: E415.Kan indeholde spor af GLUTEN, SELLERI, SKALDYR, SESAMFRØ, SENNEP, FISK, SULFITTER, JORDNØDDER, LUPINER
Næringsindhold pr. 100g:
Energi | 1145 kJ / 480 Kcal |
Fedt | 4,52 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 2,83 g |
Kulhydrater | 16,95 g |
- heraf sukkerarter | 0,7 g |
Protein | 3,5 g |
Salt | 0,275 g |
Økologisk piskefløde fra Naturmælk
Ingredienser: Økologisk FLØDE 38%. Højpasteuriseret. Ikke homogeniseret
Næringsindhold pr. 100g:
Energi | 1496 kJ / 363 Kcal |
Fedt | 38 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 24 g |
Kulhydrater | 3,2 g |
- heraf sukkerarter | 3,2 g |
Protein | 2,1 g |
Salt | 0,07 g |