0

Ruths Påske

Ruths Påske, Weekend
Udsolgt

Eksklusiv påske menu fra Ruths Hotel

I år har vi besluttet os for at udvide samarbejdet med Ruths Hotel i Gl. Skagen - og kan for første gang tilbyde en fantastisk lækker påske menu fra gourmet-køkkenet på det hæderkronede hotel. Menuen er sprængfyldt med lækre forårsbebudere og kan med en minimum af forberedelse sættes på bordet som en lille menu i 3 heat eller som social dining hvor alt sættes på bordet på én gang. Først til mølle - der er stærkt begrænset antal.

Menuen leveres i hele landet - undtaget ikke brofaste øer - direkte til din hoveddør natten til Skærtorsdag den 1. april 2021 og skal spises senest påskelørdag den 3/4-2021.

Obs: Menuen sælges efter "Først til mølle" og vi anbefaler derfor, at du bestiller i god tid.

NB: Sidste frist for bestilling er mandag den 29. marts kl. 16.00 eller så længe lager haves.

499 kr. pr. kuvert.

Bemærk: Menuen leveres natten til Skærtorsdag og IKKE som der står i bestillingen, om fredagen!

Vælg variant
Vælg
Ruths Påske menu 2 pers.Ruths Påske menu 4 pers.

Påske menu 2021 – Ruths Hotel & Skagenfood
Køkkenchef: Jack Cramer

/ kolde anretninger:

Ceviche af havbars med saltede pekannødder, safran aioli & pesto af vilde urter

Skagenfoods egne håndpillede rejer i aspargesfløde med de første grønne samt fernemterede hvide asparges fra Loire. Dertil stenbiderrogn, sprøde rugchips og syltet primeur grønt i form af dildsyltede agurker & glaskål

Salade Gasconne - en klassiker fra brasseriet på Ruths Hotel; salat med det bedste fra anden: confiterede kråser, rilette af andelår, sprængt andebryst, og en lækker andelever parfait* samt friséesalat og syltede løg

/ varme anretninger:

Porchettasteg af glad dansk gris fra "GuldRummet" serveret med syltede tyttebær fra Hulsig hede

Confiteret spædlam fra franske lam fra Pyrenæerne serveret med gulerodspuré, knust kartoffel kompot af nye kartofler & ramsløgs sauce

/ ost & dessert:

Ruths udvalg af franske oste med Ruths hybenkompot & syltede oliven

Rabarber tærte med créme Chantilly, Tonkabønne-creme, marengs & kompot af de første nye franske jordbær

Derudover medfølger økologiske surdejsboller bagt på ølandshvede og knækbrød samt gammeldags kærnet smør fra Aabybro mejeri

Det vil sige: INGEN indkøb for dig - ALT kommer fra os :-)

* Der er IKKE brugt Foie Gras i denne ret - dette produkt har Skagenfood fravalgt for mange år siden. 

Se billeder af alle retter her >

Ceviche af havbars med saltede pekannødder, safran aioli & pesto af vilde urter

Skagenfood _RAISFOTO_9316 (1)

Skagenfoods egne håndpillede rejer i aspargesfløde med de første grønne samt fernemterede hvide asparges fra Loire. Dertil stenbiderrogn, sprøde rugchips og syltet primeur grønt i form af dildsyltede agurker & glaskål

Skagenfood _RAISFOTO_9367

Salade Gasconne - en klassiker fra brasseriet på Ruths Hotel; salat med det bedste fra anden: confiterede kråser, rilette af andelår, sprængt andebryst, og en lækker andelever parfait* samt friséesalat og syltede løg

Skagenfood _RAISFOTO_9334

Porchettasteg af glad dansk gris fra "GuldRummet" serveret med syltede tyttebær fra Hulsig hede og Confiteret spædlam fra franske lam fra Pyrenæerne serveret med gulerodspuré, knust kartoffel kompot af nye kartofler & ramsløgs sauce

Skagenfood _RAISFOTO_9405

Ruths udvalg af franske oste med Ruths hybenkompot & syltede oliven

Skagenfood _RAISFOTO_9449

Rabarber tærte med créme Chantilly, Tonkabønne-creme

Skagenfood _RAISFOTO_9473

Marengs & de første nye franske jordbær

Skagenfood _RAISFOTO_9500

Læs mere

Kassen indeholder til hhv. 2 eller 4 personer:

  • 1 vakuumpose Ceviche af havbars
  • 1 sprøjtepose safran aioli
  • 1 bøtte saltede pekannødder
  • 1 sprøjtepose pesto af vilde urter
  • 80 eller 170 g af Skagenfoods egne håndpillede rejer
  • 1 bøtte aspargesfløde
  • 1 bøtte rugchips
  • 1 bøtte dildsyltede agurker & glaskål
  • 50 eller 100 g Stenbiderrogn (afhængig af vejr og vind - kan dette have været frosset)
  • 1 bøtte confiterede kråser
  • 1 vakuumpose rilette af andelår
  • 1 vakuumpose sprængt andebryst
  • 1 bøtte Syltede rødløg
  • 1 sprøjtepose med andelever parfait
  • 1 vakuumpose Porchetta af gris
  • 1 bøtte syltede tyttebær fra Hulsig hede
  • 1 bøtte Confiteret spædlam
  • 1 sprøjtepose med gulerodspuré
  • 1 bøtte smør til knust kartoffel kompot
  • 1 bøtte ramsløgs sauce
  • 1 bøtte  med 3 franske oste
  • 1 bøtte med oliven
  • 1 bøtte hybenkompot
  • 2 eller 4 stk Rabarber tærte
  • 1 bøtte jordbær kompot
  • 100 eller 200 ml piskefløde
  • 1 pose polynesisk vaniljesukker til créme Chantilly
  • 1 sprøjtepose tonkacreme
  • 1 bøtte marengs
  • 50 eller 100 g smør

Derudover medfølger en økologisk kit kasse med:

  • Frisee salat
  • Karse
  • Citron
  • Skrællede kartofler
  • Knækbrød
  • Surdejsboller med ølandshvede

 

Læs mere

I pakken finder du ALT, du skal bruge til den perfekte påskemenu – du har ingen indkøb og får ingen stress! Der vil til hver enkelt ret medfølge fotos samt udførlig "step by step" beskrivelse og fremgangsmåde, så selv uerfarne amatørkokke vil være garanteret en succes.

Holdbarhed

Bemærk med mindre andet er oplyst, er holdbarheden på varen 3/4-2021. 

Se kassens indhold & tjekliste HER > (følger)

Se næringsindhold & allergener HER

Se vejledning HER > (følger)

 

Læs mere
Se menu:

Påske menu 2021 – Ruths Hotel & Skagenfood
Køkkenchef: Jack Cramer

/ kolde anretninger:

Ceviche af havbars med saltede pekannødder, safran aioli & pesto af vilde urter

Skagenfoods egne håndpillede rejer i aspargesfløde med de første grønne samt fernemterede hvide asparges fra Loire. Dertil stenbiderrogn, sprøde rugchips og syltet primeur grønt i form af dildsyltede agurker & glaskål

Salade Gasconne - en klassiker fra brasseriet på Ruths Hotel; salat med det bedste fra anden: confiterede kråser, rilette af andelår, sprængt andebryst, og en lækker andelever parfait* samt friséesalat og syltede løg

/ varme anretninger:

Porchettasteg af glad dansk gris fra "GuldRummet" serveret med syltede tyttebær fra Hulsig hede

Confiteret spædlam fra franske lam fra Pyrenæerne serveret med gulerodspuré, knust kartoffel kompot af nye kartofler & ramsløgs sauce

/ ost & dessert:

Ruths udvalg af franske oste med Ruths hybenkompot & syltede oliven

Rabarber tærte med créme Chantilly, Tonkabønne-creme, marengs & kompot af de første nye franske jordbær

Derudover medfølger økologiske surdejsboller bagt på ølandshvede og knækbrød samt gammeldags kærnet smør fra Aabybro mejeri

Det vil sige: INGEN indkøb for dig - ALT kommer fra os :-)

* Der er IKKE brugt Foie Gras i denne ret - dette produkt har Skagenfood fravalgt for mange år siden. 

Se billeder af alle retter her >

Ceviche af havbars med saltede pekannødder, safran aioli & pesto af vilde urter

Skagenfood _RAISFOTO_9316 (1)

Skagenfoods egne håndpillede rejer i aspargesfløde med de første grønne samt fernemterede hvide asparges fra Loire. Dertil stenbiderrogn, sprøde rugchips og syltet primeur grønt i form af dildsyltede agurker & glaskål

Skagenfood _RAISFOTO_9367

Salade Gasconne - en klassiker fra brasseriet på Ruths Hotel; salat med det bedste fra anden: confiterede kråser, rilette af andelår, sprængt andebryst, og en lækker andelever parfait* samt friséesalat og syltede løg

Skagenfood _RAISFOTO_9334

Porchettasteg af glad dansk gris fra "GuldRummet" serveret med syltede tyttebær fra Hulsig hede og Confiteret spædlam fra franske lam fra Pyrenæerne serveret med gulerodspuré, knust kartoffel kompot af nye kartofler & ramsløgs sauce

Skagenfood _RAISFOTO_9405

Ruths udvalg af franske oste med Ruths hybenkompot & syltede oliven

Skagenfood _RAISFOTO_9449

Rabarber tærte med créme Chantilly, Tonkabønne-creme

Skagenfood _RAISFOTO_9473

Marengs & de første nye franske jordbær

Skagenfood _RAISFOTO_9500

Kassens indhold:

Kassen indeholder til hhv. 2 eller 4 personer:

  • 1 vakuumpose Ceviche af havbars
  • 1 sprøjtepose safran aioli
  • 1 bøtte saltede pekannødder
  • 1 sprøjtepose pesto af vilde urter
  • 80 eller 170 g af Skagenfoods egne håndpillede rejer
  • 1 bøtte aspargesfløde
  • 1 bøtte rugchips
  • 1 bøtte dildsyltede agurker & glaskål
  • 50 eller 100 g Stenbiderrogn (afhængig af vejr og vind - kan dette have været frosset)
  • 1 bøtte confiterede kråser
  • 1 vakuumpose rilette af andelår
  • 1 vakuumpose sprængt andebryst
  • 1 bøtte Syltede rødløg
  • 1 sprøjtepose med andelever parfait
  • 1 vakuumpose Porchetta af gris
  • 1 bøtte syltede tyttebær fra Hulsig hede
  • 1 bøtte Confiteret spædlam
  • 1 sprøjtepose med gulerodspuré
  • 1 bøtte smør til knust kartoffel kompot
  • 1 bøtte ramsløgs sauce
  • 1 bøtte  med 3 franske oste
  • 1 bøtte med oliven
  • 1 bøtte hybenkompot
  • 2 eller 4 stk Rabarber tærte
  • 1 bøtte jordbær kompot
  • 100 eller 200 ml piskefløde
  • 1 pose polynesisk vaniljesukker til créme Chantilly
  • 1 sprøjtepose tonkacreme
  • 1 bøtte marengs
  • 50 eller 100 g smør

Derudover medfølger en økologisk kit kasse med:

  • Frisee salat
  • Karse
  • Citron
  • Skrællede kartofler
  • Knækbrød
  • Surdejsboller med ølandshvede

 

Alt medfølger:

I pakken finder du ALT, du skal bruge til den perfekte påskemenu – du har ingen indkøb og får ingen stress! Der vil til hver enkelt ret medfølge fotos samt udførlig "step by step" beskrivelse og fremgangsmåde, så selv uerfarne amatørkokke vil være garanteret en succes.

Holdbarhed

Bemærk med mindre andet er oplyst, er holdbarheden på varen 3/4-2021. 

Se kassens indhold & tjekliste HER > (følger)

Se næringsindhold & allergener HER

Se vejledning HER > (følger)

 

Relaterede produkter

Sushi lav selv kassen

Her er vores bud på den perfekte kasse med alt tilbehør til hjemmelavet sushi, der kan måle sig med det absolut bedste fra de kendte sushirestauranter. Kassen indeholder alle ingredienser til en lækker middag med 7 forskellige Maki & Nigiri samt lækkert, autentisk tilbehør. Frisklavet sushi er en fantastisk smagfuld, sund og festlig spise, og der er nok til 4-6 personer.

Læs mere