0

Stjerneskud Kassen

Stjerneskud Kassen, Stjerneskud Kassen
Kun levering fredag uge 21

Den danske smørrebrøds-klassiker - STJERNESKUDDET, som endda er kreeret til en Russer, kosmonauten Jurij Gagarin, der den 12. april 1961 blev det første menneske i rummet med Vostok 1.

Vi har lavet en kasse med alle råvarer til det perfekte stjerneskud. Lige fra de pivfriske Strandby-rødspætte-fileter, over de lækre håndpillede rejer til flotte økologiske asparges og lækkert stenovnsbagt surdejsbrød.

NB: Leveres kun om fredagen.

Læs mere
Stjerneskud Kassen 2-3 pers.
Vælg
Stjerneskud Kassen 2-3 pers.Stjerneskud Kassen 4-6 pers.

Læs mere

Læs mere

Indeholder (vælg ml. 2-3 el. 4-6 kuverter):

  • 6 eller 12 store rødspættefileter
  • 1 eller 2 bøtter (a 225 g drænet vægt) håndpillede rejer, MSC
  • 75 eller 150 g rasp, Øko
  • 1 eller 2 hjertesalat, Øko (IT) (Kl.l)
  • 6 eller 12 grønne asparges, Øko (ES) (Kl.l)
  • Dild, Øko (DK) (Kl.l)
  • Citron, Øko (IT) (Kl.l)
  • 1 eller 2 bøtter af Skagenfoods egen cocktaildressing
  • 4 eller 8 stk stenovnsbagte surdejsbrød, Øko
  • Udførlig vejledning

Se den komplette vejledning HER

Læs mere

Ingredienser:

Cocktaildressing:
Ingredienser: MAYONNAISE, CREME FRAICHE 38%, tomatketchup, tomatpure, sukker, citronsaft, salt, peber og paprika.
Næringsindhold:
Energi 1856kJ/443 kcal
Fedt 45 g
heraf mættede fedtsyrer 12,1 g
Kulhydrat 9,4 g
herfaf sukkerarter 5,7 g
Kostfibre 0,3 g
Protein 1,7 g
Salt 1,93 g

Rejer i lage
Ingredienser: Skaldyr - se låget. Lage af vand, mineral salt surhedregulerende midler (E331, E330), konserveringsmidler
(E211, E202, E262), aroma.

Fangstområde: Fao 21 Nordvestlige Atlanterhav/Fao 27 Nordøstlige Atlanterhav, ved Grønland. Rejerne er håndpillet i Marokko.

Allergener: Kan indeholde spor af bløddyr. 

Rasp
Ingredienser: Hvedemel, hvedebehandlingsmiddel (ascorbinsyre), vand, salt tilsat jod og tørgær.
ALLERGENER: KAN INDEHOLDE SPOR AF SOYA, SESAM, GLUTEN, NØDDER og JORDNØDDER
Næringsindhold pr. 100g/ml
Energi 1573 kj/371 kcal
Fedt 1,7 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 76 g
heraf sukkerarter 0,6 g
Kostfibre 3,9 g
Protein 11 g
Salt 0,84 g

Surdejsbrød
Ingredienser: vand, HVEDEMEL*, hvedesurdej* (HVEDEMEL*, vand, gær), fuldkornshvedesurdej* (vand, FULDKORNSHVEDEMEL*), GROFT ØLANDSHVEDEMEL* (7,2%), BYGKERNER*, HVEDEFLAGER*, salt med jod.* =Økologisk
Næringsindhold pr. 100g
Energi 959 kJ/229 kcal
Fedt 1 g
heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 45,6 g
heraf sukkerarter 0,3 g
Protein 7,1 g
Salt 1,3 g

Allergener:

Rejer

Mayonnaise

Creme Fraiche

Hvedemel

Fuldkornshvedemel

Groft Ølandshvedemel

Bygkerner

Hvedeflager

Soya

Sesam

Gluten

Nødder

Jordnødder

Læs mere
Sådan panerer (dobbeltpanering) og steger du en fiskefilet helt perfekt:

Sådan ordner du de grønne asparges:

Kassens Indhold

Indeholder (vælg ml. 2-3 el. 4-6 kuverter):

  • 6 eller 12 store rødspættefileter
  • 1 eller 2 bøtter (a 225 g drænet vægt) håndpillede rejer, MSC
  • 75 eller 150 g rasp, Øko
  • 1 eller 2 hjertesalat, Øko (IT) (Kl.l)
  • 6 eller 12 grønne asparges, Øko (ES) (Kl.l)
  • Dild, Øko (DK) (Kl.l)
  • Citron, Øko (IT) (Kl.l)
  • 1 eller 2 bøtter af Skagenfoods egen cocktaildressing
  • 4 eller 8 stk stenovnsbagte surdejsbrød, Øko
  • Udførlig vejledning

Se den komplette vejledning HER

Produktinformationer

Ingredienser:

Cocktaildressing:
Ingredienser: MAYONNAISE, CREME FRAICHE 38%, tomatketchup, tomatpure, sukker, citronsaft, salt, peber og paprika.
Næringsindhold:
Energi 1856kJ/443 kcal
Fedt 45 g
heraf mættede fedtsyrer 12,1 g
Kulhydrat 9,4 g
herfaf sukkerarter 5,7 g
Kostfibre 0,3 g
Protein 1,7 g
Salt 1,93 g

Rejer i lage
Ingredienser: Skaldyr - se låget. Lage af vand, mineral salt surhedregulerende midler (E331, E330), konserveringsmidler
(E211, E202, E262), aroma.

Fangstområde: Fao 21 Nordvestlige Atlanterhav/Fao 27 Nordøstlige Atlanterhav, ved Grønland. Rejerne er håndpillet i Marokko.

Allergener: Kan indeholde spor af bløddyr. 

Rasp
Ingredienser: Hvedemel, hvedebehandlingsmiddel (ascorbinsyre), vand, salt tilsat jod og tørgær.
ALLERGENER: KAN INDEHOLDE SPOR AF SOYA, SESAM, GLUTEN, NØDDER og JORDNØDDER
Næringsindhold pr. 100g/ml
Energi 1573 kj/371 kcal
Fedt 1,7 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 76 g
heraf sukkerarter 0,6 g
Kostfibre 3,9 g
Protein 11 g
Salt 0,84 g

Surdejsbrød
Ingredienser: vand, HVEDEMEL*, hvedesurdej* (HVEDEMEL*, vand, gær), fuldkornshvedesurdej* (vand, FULDKORNSHVEDEMEL*), GROFT ØLANDSHVEDEMEL* (7,2%), BYGKERNER*, HVEDEFLAGER*, salt med jod.* =Økologisk
Næringsindhold pr. 100g
Energi 959 kJ/229 kcal
Fedt 1 g
heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 45,6 g
heraf sukkerarter 0,3 g
Protein 7,1 g
Salt 1,3 g

Allergener:

Rejer

Mayonnaise

Creme Fraiche

Hvedemel

Fuldkornshvedemel

Groft Ølandshvedemel

Bygkerner

Hvedeflager

Soya

Sesam

Gluten

Nødder

Jordnødder