0

Skagenfood julefrokost

Skagenfood julefrokost, Weekendkasser
Kun
levering fredag
uge 50-52

Komplet julefrokost. Alt er lavet! Minimalt arbejde i køkkenet = maksimal nydelse! 

- julemad fra Skagen, se det er sagen ;-)

Perfekt traditionel julefrokost menu med alle de gode traditionelle juleklassikere, tilført et frækt, moderne twist i nogle af retterne. Så nu kan du med et minimum af arbejde i køkkenet invitere på lækker julefrokost, som du kan nyde i fællesskab med dine kære. Vi leverer vores komplette julefrokost til alt fra den hyggelige intime julemiddag for 2 eller med familien til den helt store firma-julefest.

Klassisk julemad til den moderne julefrokost, til hygge, gæster & fester!

Menuen består af et udvalg af de allerbedste kendte juleklassikere som sild, and og gris i en moderne fortolkning.

Vores huskok Jacob udvikler menuerne sammen med de dygtige kokke fra Mad med MEST i Aalborg, der producerer maden for os med fokus på absolut nydelse og velsmag.

Det hele er tilberedt således, at du kun skal sørge for den sidste tilberedning hjemme i køkkenet, inden du kan servere den dejlige menu for mange gæster eller bare som forkælelse for to. De dygtige kokke fra MEST har snittet, hakket, kogt, stegt og braisseret samt smagt til og raffineret, således at det eneste du skal gøre er at panere og stege rødspættefileterne, ovnbage laksen, og anrette de lækre sliders (burgere).

  • Alt er lavet, du skal blot opvarme, anrette samt tilberede fisken.
  • Levering uge 49, 50 og 51: Bestil senest onsdag kl. 7.00, så leverer vi natten til fredag ml. kl. 23 og 07.
  • Levering uge 52: bestil senest 20/12 kl. 7, så leverer vi natten til den 23/12 ml. kl 23 og 07.
  • Vi leverer i hele landet (ikke brofaste øer undtaget).
  • Menuen kan bestilles fra 2-100 personer.
  • Leveres KUN uge 49, 50, 51 & 52.

578 kr. for en kasse til 2 personer.
= 289 kr. pr. kuvert - leveret til døren!

Holdbarhed 2-3 dage fra modtagelse.

Uge 49, 50 & 51 Leveres om fredagen og kan fint spises den følgende søndag! 

Uge 52 leveres den 23/12 - og skal spises senest den 26/12. I denne uge anbefaler vi at indfryse den friske fisk ved modtagelsen.

Vælg variant
Vælg
Skagenfood julefrokost, 2 pers. 49-52 Skagenfood julefrokost, 4 pers. 49-52

Marinerede gammeldags modnede sild
- med karrysalat, kapers og rødløg

Pandestegte Strandbyrødspættefileter 
- med hjemmerørt remoulade, citron og dild

Bagt økologisk laks
- med cremet spinat og urter

Confiteret & stegt svinebryst
- med sauce gastrique, selleripuré, hjertesalat & kørvel

Brioche "sliders" med langtidstilberedt saftig and med Puy linser
- med rødkål

Pommes Anna
- bagt med smør, andefedt & timian

Bagte rodfrugter
- med sprøde rodfrugtchips

Gårdoste med hjemmelavet knækbrød
- fra Sønderhaven Gårdmejeri 

Ris a la mande
- med kirsebærsauce

Læs mere

Du modtager pr. 2 kuverter: 

  • 1 bøtte med marinerede sild & kapers
  • 1 bøtte med karrysalat
  • 1 bøtte med remoulade
  • 100 g pivfriske rødspættefileter
  • 140 g økologisk laks
  • 1 bøtte med cremet spinat og urter
  • 2 stk confiteret svinebryst
  • 1 bøtte med sauce gastrique
  • 1 bøtte med selleripuré
  • 1 bøtte med "Pulled duck" med Puy linser
  • 2 stk brioche slider burgerboller
  • 1 bøtte med rødkål
  • 2 stk pommes Anna
  • 1 bøtte med bagte rodfrugter
  • 1 bøtte med rodfrugtchips
  • 1 bøtte med oste (Comendante & Rød Sønderhaven)
  • 1 bøtte med knækbrød
  • 1 bøtte ris a la mande
  • 1 bøtte med kirsebærsauce

+ en grøn kitkasse med:

  • 1 bundt dild
  • 1 bundt kørvel
  • 1 stk hjertesalat
  • 1 stk citron
  • 1 stk rødløg
  • 75 g rasp

* Produceret for Skagenfood af Mad Med MEST

Det ENESTE du skal selv have er:

  • Brød & smør
  • Evt. æg og mel til at panere fiskefileterne i
  • Smør/olie til stegning af fiskefileter

- ALT andet kommer fra os!

Læs mere

I kassen finder du ALT, du skal bruge til den perfekte julefrokost. Du har ingen indkøb og får absolut ingen stress! Der vil til hver enkelt ret medfølge fotos samt udførlig "step by step" beskrivelse og fremgangsmåde, så selv uerfarne amatørkokke vil være garanteret en succes.

Læs mere
Ifølge vores huskok Jacob er "social dining" eller "delemad" en slags raffineret "videreudvikling af det spanske tapas-koncept". Social dining er overordnet set en betegnelse for mad, der bliver serveret som deleretter i stedet for individuelle anretninger, altså som en slags "mini-buffet" der sættes ind på bordet - enten på én gang eller løbende i løbet af aftenen. 

Jacob fortsætter: "Det er en superhyggelig måde, hvorpå man kommer hinanden ved, når man sidder om bordet og spiser. Man får serveret en række deleretter, hvorefter du sidder til bords med din - eller dine medspisere og skal tage maden fra de samme fade og skåle over på ens egen tallerken" fortæller kokken, hvorefter han understreger, at det er delekonceptet – og ikke selve maden – der har noget tilfælles med de spanske tapas.

"Og for værten eller værtinden er det samtidigt en supernem løsning hvorved man selv kan deltage på lige fod med de øvrige gæster ved bordet og ikke skal stå i køkkenet det halve af aftenen" slutter huskokken Jacob.

Læs mere
Det er der på menuen:

Marinerede gammeldags modnede sild
- med karrysalat, kapers og rødløg

Pandestegte Strandbyrødspættefileter 
- med hjemmerørt remoulade, citron og dild

Bagt økologisk laks
- med cremet spinat og urter

Confiteret & stegt svinebryst
- med sauce gastrique, selleripuré, hjertesalat & kørvel

Brioche "sliders" med langtidstilberedt saftig and med Puy linser
- med rødkål

Pommes Anna
- bagt med smør, andefedt & timian

Bagte rodfrugter
- med sprøde rodfrugtchips

Gårdoste med hjemmelavet knækbrød
- fra Sønderhaven Gårdmejeri 

Ris a la mande
- med kirsebærsauce

Kassens indhold:

Du modtager pr. 2 kuverter: 

  • 1 bøtte med marinerede sild & kapers
  • 1 bøtte med karrysalat
  • 1 bøtte med remoulade
  • 100 g pivfriske rødspættefileter
  • 140 g økologisk laks
  • 1 bøtte med cremet spinat og urter
  • 2 stk confiteret svinebryst
  • 1 bøtte med sauce gastrique
  • 1 bøtte med selleripuré
  • 1 bøtte med "Pulled duck" med Puy linser
  • 2 stk brioche slider burgerboller
  • 1 bøtte med rødkål
  • 2 stk pommes Anna
  • 1 bøtte med bagte rodfrugter
  • 1 bøtte med rodfrugtchips
  • 1 bøtte med oste (Comendante & Rød Sønderhaven)
  • 1 bøtte med knækbrød
  • 1 bøtte ris a la mande
  • 1 bøtte med kirsebærsauce

+ en grøn kitkasse med:

  • 1 bundt dild
  • 1 bundt kørvel
  • 1 stk hjertesalat
  • 1 stk citron
  • 1 stk rødløg
  • 75 g rasp

* Produceret for Skagenfood af Mad Med MEST

Det ENESTE du skal selv have er:

  • Brød & smør
  • Evt. æg og mel til at panere fiskefileterne i
  • Smør/olie til stegning af fiskefileter

- ALT andet kommer fra os!

Tjekliste, billeder, vejledning og næringsindhold:

I kassen finder du ALT, du skal bruge til den perfekte julefrokost. Du har ingen indkøb og får absolut ingen stress! Der vil til hver enkelt ret medfølge fotos samt udførlig "step by step" beskrivelse og fremgangsmåde, så selv uerfarne amatørkokke vil være garanteret en succes.

Kokken fortæller om social dining:
Ifølge vores huskok Jacob er "social dining" eller "delemad" en slags raffineret "videreudvikling af det spanske tapas-koncept". Social dining er overordnet set en betegnelse for mad, der bliver serveret som deleretter i stedet for individuelle anretninger, altså som en slags "mini-buffet" der sættes ind på bordet - enten på én gang eller løbende i løbet af aftenen. 

Jacob fortsætter: "Det er en superhyggelig måde, hvorpå man kommer hinanden ved, når man sidder om bordet og spiser. Man får serveret en række deleretter, hvorefter du sidder til bords med din - eller dine medspisere og skal tage maden fra de samme fade og skåle over på ens egen tallerken" fortæller kokken, hvorefter han understreger, at det er delekonceptet – og ikke selve maden – der har noget tilfælles med de spanske tapas.

"Og for værten eller værtinden er det samtidigt en supernem løsning hvorved man selv kan deltage på lige fod med de øvrige gæster ved bordet og ikke skal stå i køkkenet det halve af aftenen" slutter huskokken Jacob.

Relaterede produkter

Tournedos

Skåret af mørbraden fra dansk økologisk krogmodnet oksekød. Vi skærer tournedosen på min. 150 gram stykket.

Læs mere
189 kr.

Tomahawk bone in ribeye

Så er der dømt mandehørm og stenaldermad i yderste potens. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende bone in ribeye Tomahawk fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford.

Læs mere
349 kr.

Jomfruhummere

Skønne jomfruhummere til en god middag! Jomfruhummerens kød er lækkert og har samme karakteristika som hummerkød.

Læs mere
239 kr.

Comté

Fantastisk 32 måneder gammel lagret Comté, fremstillet af rå komælk. Denne ost produceres kun om sommeren i Jurabjergene i Frankrig.

Læs mere
185 kr.