0

Skagenfood social dining

Skagenfood social dining, Weekendkasser
Kun
levering fredag
uge 39-41

- delemad fra Skagen, det er sagen!

Delemad er småretter til deling, hygge, gæster & fester!

Vores social dining / delemad er en kasse med piv-lækre og velsmagende småretter der blot skal anrettes på fade og i skåle og sættes direkte på bordet hvorefter de sendes rundt og deles blandt gæsterne hen over bordet. Menuen består af et udvalg af spændende og anderledes, velsmagende salater, grønne retter, saucer, dressinger og dips. Derudover får man de bedste store gambas rejer i verden, vores elskede koldrøgede FanøLaks samt store saftige kyllingebryst med skind fra de glade velfærdskyllinger ved Hopballe Mølle.

Vores huskok Jacob udvikler menuerne med inspiration fra udvalgte verdenskøkkener, og på den måde er maden en oplevelse udover det sædvanlige. Huskokken har sammen med de dygtige kokke fra Mad med MEST i Aalborg, der producerer maden for os, udarbejdet denne udsøgte delemads-kasse med masser af luksuriøse og spændende mad med fokus på absolut nydelse og velsmag.

Det hele er tilberedt således at du kun skal sørge for den sidste tilberedning hjemme i køkkenet inden du kan servere den dejlige menu for mange gæster eller bare som forkælelse for to. De dygtige kokke fra MEST har snittet, hakket, kogt, stegt og braisseret samt smagt til og raffineret, således at det eneste du skal gøre er at tilberede rejer og kylling, skære den røgede laks samt anrette de lækre retter. 

Kasserne har som udgangspunkt rigeligt mad til hhv 2, 4 eller 6 sultne - men kan ofte snildt række til hhv 2-3, 4-6 eller 6-8 personer.

  • Alt er lavet, du skal blot opvarme, anrette samt tilberede kød/fisk
  • Bestil senest onsdag kl. 7.00, så leverer vi natten til fredag ml. kl. 23 & 07
  • Vi leverer i hele landet (ikke brofaste øer undtaget)
  • Menuen kan bestilles fra 2-99 personer
  • Leveres fra uge 37-43

558 kr. for en kasse til 2-3 personer.
= 186 kr. pr. kuvert* - leveret til døren!

* ved 3 personer

Brug dropdown menuen herunder og sammensæt selv antal kuverter (minimum 2 personer).

Vælg variant
Vælg
Social dining, 2-3 pers. 37-43 Social dining, 4-6 pers. 37-43 Social dining, 6-8 pers. 37-43

Hele store Patagonske vildfangede røde Gambas-rejer

- med estragon og hvidløgsolie

Koldrøget FanøLaks

- fennikel crudité med citron og dild samt puré af fermenteret hvidløg

Hopballe kyllingebryst med ”gremolata”

- lavet på pistacie, rosmarin, persille og salt-syltet bergamotte

Pakistansk toor daal

- rafineret krydret "linsegrød" med sprøde krydrede papadums og nigella

Baba ganoush

- krydret auberginedip med granatæble og koriander

Levantisk tabouleh-salat

- bulgursalat med tomat, agurk og mynte

Syrisk Muhammara

- en lækker krydret peberfrugtbaseret dip med valnødder

Freekehsalat

- superfood freekeh (grønne umodne hvedekorn) med bla. spinat og pinjekerner

Stenovnsbagt focacciabrød

- med rosmarin

Læs mere

Du modtager til 2-3 kuverter: 

  • 6 stk store Argentinske vildfangede røde rejer
  • 1 stk Hopballe kyllingebryst med skind
  • 1 stykke koldrøget Fanølaks
  • 1 bøtte Pakistansk toor daal*
  • 1 bøtte papadums med nigella & salt*
  • 1 bøtte Syrisk Muhammara*
  • 1 bøtte Baba ganoush*
  • 2 bøtter Levantisk Tabouleh-salat*
    (1 bøtte med bulgur og 1 bøtte med fyld) 
  • 1 bøtte Freekeh salat med spinat og pinjekerner*
  • 1 bøtte estragon og hvidløgsolie*
  • 1 bøtte ”gremolata” med pistacie og salt-syltet bergamotte*
  • 1 sprøjtepose med krydret sort mayo på fermenteret hvidløg*
  • 1 bøtte fennikel cruditee*
  • 1 stk stenovnsbagt focacciabrød med rosmarin*

+ en grøn kitkasse med:

  • 1 bdt dild
  • 1 bdt koriander
  • 1 stk granatæble
  • 1 stk citron

* Produceret for Skagenfood af Mad Med MEST

INGEN indkøb for dig
- ALT kommer fra os :-)

Læs mere

I kassen finder du ALT, du skal bruge til den perfekte middag. Du har ingen indkøb og får absolut ingen stress! Der vil til hver enkelt ret medfølge fotos samt udførlig "step by step" beskrivelse og fremgangsmåde, så selv uerfarne amatørkokke vil være garanteret en succes.

Læs mere
Ifølge vores huskok Jacob er "social dining" eller "delemad" en slags raffineret "videreudvikling af det spanske tapas-koncept". Social dining er overordnet set en betegnelse for mad, der bliver serveret som deleretter i stedet for individuelle anretninger, altså som en slags "mini-buffet" der sættes ind på bordet - enten på én gang eller løbende i løbet af aftenen. 

Jacob fortsætter: "Det er en superhyggelig måde, hvorpå man kommer hinanden ved, når man sidder om bordet og spiser. Man får serveret en række deleretter, hvorefter du sidder til bords med din - eller dine medspisere og skal tage maden fra de samme fade og skåle over på ens egen tallerken" fortæller kokken, hvorefter han understreger, at det er delekonceptet – og ikke selve maden – der har noget tilfælles med de spanske tapas.

"Og for værten eller værtinden er det samtidigt en supernem løsning hvorved man selv kan deltage på lige fod med de øvrige gæster ved bordet og ikke skal stå i køkkenet det halve af aftenen" slutter huskokken Jacob.

Læs mere
Menuen:

Hele store Patagonske vildfangede røde Gambas-rejer

- med estragon og hvidløgsolie

Koldrøget FanøLaks

- fennikel crudité med citron og dild samt puré af fermenteret hvidløg

Hopballe kyllingebryst med ”gremolata”

- lavet på pistacie, rosmarin, persille og salt-syltet bergamotte

Pakistansk toor daal

- rafineret krydret "linsegrød" med sprøde krydrede papadums og nigella

Baba ganoush

- krydret auberginedip med granatæble og koriander

Levantisk tabouleh-salat

- bulgursalat med tomat, agurk og mynte

Syrisk Muhammara

- en lækker krydret peberfrugtbaseret dip med valnødder

Freekehsalat

- superfood freekeh (grønne umodne hvedekorn) med bla. spinat og pinjekerner

Stenovnsbagt focacciabrød

- med rosmarin

Kassens indhold:

Du modtager til 2-3 kuverter: 

  • 6 stk store Argentinske vildfangede røde rejer
  • 1 stk Hopballe kyllingebryst med skind
  • 1 stykke koldrøget Fanølaks
  • 1 bøtte Pakistansk toor daal*
  • 1 bøtte papadums med nigella & salt*
  • 1 bøtte Syrisk Muhammara*
  • 1 bøtte Baba ganoush*
  • 2 bøtter Levantisk Tabouleh-salat*
    (1 bøtte med bulgur og 1 bøtte med fyld) 
  • 1 bøtte Freekeh salat med spinat og pinjekerner*
  • 1 bøtte estragon og hvidløgsolie*
  • 1 bøtte ”gremolata” med pistacie og salt-syltet bergamotte*
  • 1 sprøjtepose med krydret sort mayo på fermenteret hvidløg*
  • 1 bøtte fennikel cruditee*
  • 1 stk stenovnsbagt focacciabrød med rosmarin*

+ en grøn kitkasse med:

  • 1 bdt dild
  • 1 bdt koriander
  • 1 stk granatæble
  • 1 stk citron

* Produceret for Skagenfood af Mad Med MEST

INGEN indkøb for dig
- ALT kommer fra os :-)

Tjekliste, billeder, vejledning og næringsindhold:

I kassen finder du ALT, du skal bruge til den perfekte middag. Du har ingen indkøb og får absolut ingen stress! Der vil til hver enkelt ret medfølge fotos samt udførlig "step by step" beskrivelse og fremgangsmåde, så selv uerfarne amatørkokke vil være garanteret en succes.

Kokken fortæller om social dining:
Ifølge vores huskok Jacob er "social dining" eller "delemad" en slags raffineret "videreudvikling af det spanske tapas-koncept". Social dining er overordnet set en betegnelse for mad, der bliver serveret som deleretter i stedet for individuelle anretninger, altså som en slags "mini-buffet" der sættes ind på bordet - enten på én gang eller løbende i løbet af aftenen. 

Jacob fortsætter: "Det er en superhyggelig måde, hvorpå man kommer hinanden ved, når man sidder om bordet og spiser. Man får serveret en række deleretter, hvorefter du sidder til bords med din - eller dine medspisere og skal tage maden fra de samme fade og skåle over på ens egen tallerken" fortæller kokken, hvorefter han understreger, at det er delekonceptet – og ikke selve maden – der har noget tilfælles med de spanske tapas.

"Og for værten eller værtinden er det samtidigt en supernem løsning hvorved man selv kan deltage på lige fod med de øvrige gæster ved bordet og ikke skal stå i køkkenet det halve af aftenen" slutter huskokken Jacob.

Relaterede produkter