0

SkagenMenu Gourmet

Kun
levering fredag
uge 21-23

- forår 2019

Uge 17-25: NY menu fra MEST & Skagenfood

Med vores skiftende gourmetmenuer gør vi det muligt at nyde en gourmet restaurant oplevelse hjemme ved dit eget spisebord! Vores huskok har sammen med de dygtige kokke fra Mad med MEST i Aalborg udarbejdet en udsøgt 3 retters menu med luksuriøse råvarer, udvalgt efter det bedste sæsonen har at byde på netop nu og med fokus på absolut nydelse og velsmag.

Det hele er tilberedt således at du kun skal sørge for den sidste tilberedning hjemme i køkkenet inden du kan servere den dejlige menu for dine gæster eller bare som forkælelse for to. Vores dygtige kokke har snittet, hakket, kogt, stegt og braisseret samt smagt til og raffineret, således at det eneste du skal gøre er at tilberede fisk og kød samt anrette de lækre retter. 

Brug dropdown menuen herunder og sammensæt selv antal kuverter (minimum 2 personer). Hvis I er f.eks. 7 personer, vælger du først kassen til 4 personer. Når den er lagt i kurven, vælger du derefter kassen til 3 personer og lægger den i kurven.

  • Menuen kan bestilles fra 2-99 personer
  • Alt er lavet, du skal blot opvarme, anrette samt tilberede kød/fisk
  • Bestil menuen senest onsdag kl. 7.00, så leverer vi natten til fredag ml. kl. 23 & 07
  • Vi leverer i hele landet (ikke brofaste øer undtaget)
  • Menuen kan bestilles til uge 17-25, begge uger inkl.

299 kr. pr. kuvert - leveret til døren!

Vælg variant
Vælg
SkagenMenu Gourmet, 2 pers. 17-25 SkagenMenu Gourmet, 3 pers. 17-25 SkagenMenu Gourmet, 4 pers. 17-25 SkagenMenu Gourmet, 6 pers. 17-25

Kammuslinger – Ærter – Ramsløg

Stegte hånddykkede kammuslinger med ærtepuré, ramsløgssauce, ramsløgsolie, sprød pletzelcrumble og ærteskud

Vagtel – Morkler – lard d'Alsace - Asparges – Nye kartofler

Ballotine af hele udbenede morkel-farserede vagtler serveret med grønne asparges, salatløgspuré, løgfondant, nye kartofler med sprød bacon fra Alsace dertil smørpisket hønsereduktion med karamelliseret citron og timian

Rabarber - Hvid chokolade – Mandel

Hvid chokolade-yoghurtcreme på saftig mandelkage med vanilje og rabarbersirup dertil verbenaolie samt sprødt poppende rabarberknas

Læs mere

Menuen indeholder til hhv. 2 eller 3 personer: 

Forret:

  • 6 eller 9 stk hånddykkede kammuslinger
  • 1 bøtte med ramsløgssauce
  • 1 sprøjtepose med ærtepuré
  • 1 pipette med ramsløgsolie
  • 1 bøtte med sprød pletzelcrumble

Hovedret:

  • 2 eller 3 stk ballotine af hele farserede vagtler med morkler
  • 1 bøtte med salatløgspuré
  • 1 bøtte med løgfondant
  • 1 bøtte med nye kartofler - forkogte
  • 1 bøtte med baconsmør med timian
  • 1 bøtte med smørpisket hønsereduktion

Dessert:

  • 2 eller 3 stk mandelkage
  • 1 sprøjtepose med hvid chokolade-yoghurtcreme
  • 1 bøtte med vanilje og rabarbersirup med verbenaolie 
  • 1 bøtte sprødt poppende rabarberknas

+ en grøn kitkasse med:

  • Ærtespirer
  • Grønne asparges
  • Timian
  • Citronmelisse

+ 4 eller 6 stk stenovnsbagte økologiske Ølandshvede, surdejsboller

* Produceret for Skagenfood af Mad Med MEST

Det vil sige: INGEN indkøb for dig
- ALT kommer fra os :-)

Læs mere

I kassen finder du ALT, du skal bruge til den perfekte 3 retters gæstemenu – du har ingen indkøb og får absolut ingen stress! Der vil til hver enkelt ret medfølge fotos samt udførlig "step by step" beskrivelse og fremgangsmåde, så selv uerfarne amatørkokke vil være garanteret en succes.

Læs mere

2 fantastiske vine der matcher retterne i weekendmenuen perfekt - og så er det et godt køb! Win-win! :-) Bestil her

Læs mere
Menuen:

Kammuslinger – Ærter – Ramsløg

Stegte hånddykkede kammuslinger med ærtepuré, ramsløgssauce, ramsløgsolie, sprød pletzelcrumble og ærteskud

Vagtel – Morkler – lard d'Alsace - Asparges – Nye kartofler

Ballotine af hele udbenede morkel-farserede vagtler serveret med grønne asparges, salatløgspuré, løgfondant, nye kartofler med sprød bacon fra Alsace dertil smørpisket hønsereduktion med karamelliseret citron og timian

Rabarber - Hvid chokolade – Mandel

Hvid chokolade-yoghurtcreme på saftig mandelkage med vanilje og rabarbersirup dertil verbenaolie samt sprødt poppende rabarberknas

Kassens indhold:

Menuen indeholder til hhv. 2 eller 3 personer: 

Forret:

  • 6 eller 9 stk hånddykkede kammuslinger
  • 1 bøtte med ramsløgssauce
  • 1 sprøjtepose med ærtepuré
  • 1 pipette med ramsløgsolie
  • 1 bøtte med sprød pletzelcrumble

Hovedret:

  • 2 eller 3 stk ballotine af hele farserede vagtler med morkler
  • 1 bøtte med salatløgspuré
  • 1 bøtte med løgfondant
  • 1 bøtte med nye kartofler - forkogte
  • 1 bøtte med baconsmør med timian
  • 1 bøtte med smørpisket hønsereduktion

Dessert:

  • 2 eller 3 stk mandelkage
  • 1 sprøjtepose med hvid chokolade-yoghurtcreme
  • 1 bøtte med vanilje og rabarbersirup med verbenaolie 
  • 1 bøtte sprødt poppende rabarberknas

+ en grøn kitkasse med:

  • Ærtespirer
  • Grønne asparges
  • Timian
  • Citronmelisse

+ 4 eller 6 stk stenovnsbagte økologiske Ølandshvede, surdejsboller

* Produceret for Skagenfood af Mad Med MEST

Det vil sige: INGEN indkøb for dig
- ALT kommer fra os :-)

Tjekliste, vejledning, ingredienser og næringsindhold:

I kassen finder du ALT, du skal bruge til den perfekte 3 retters gæstemenu – du har ingen indkøb og får absolut ingen stress! Der vil til hver enkelt ret medfølge fotos samt udførlig "step by step" beskrivelse og fremgangsmåde, så selv uerfarne amatørkokke vil være garanteret en succes.

Vinmenu:

2 fantastiske vine der matcher retterne i weekendmenuen perfekt - og så er det et godt køb! Win-win! :-) Bestil her

Relaterede produkter