0

Weekend

Kun
levering fredag
uge 16-18
- paella andaluz

Paella Kassen

Paella Kassen er en komplet kasse med alle ingredienser til en autentisk andalusisk paella. Alt er med: Patagonske vildtfangede røde Gambas-rejer, økologiske linemuslinger fra Limfjorden, kyllingelår fra Hopballe Mølle, pikant krydret chorizo-pølse og naturligvis de HELT rigtige spanske Bomba ris samt en krydderiblanding med ægte safran.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 17-20

HelligdagsKassen

Fantastisk lækker luksuriøs 2 retters menu. KUN til St. Bededag, Pinse & Kr. Himmelfart.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 20

Tapas de luxe

Pivlækre småretter der blot kræver nænsom tilberedning eller anretning. Vi har sørget for ALLE råvarer.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 16+21

Friske vietnamesiske forårsruller

Her er vores bud på den perfekte kasse med alt tilbehør til friske vietnamesiske forårsruller. Kassen indeholder alle ingredienser til en lækker middag med 3 forskellige friske forårsruller med lækkert, grønt tilbehør og skønne autentiske dips og dressinger. Friske forårsruller, som også kaldes vietnamesiske forårsruller eller "summer rolls", er en fantastisk smagfuld, sund og festlig spise. Saml hele familien, gæster og venner omkring bordet og sæt fyldet og dips på bordet - så laver man ellers selv maden! Nemmere kan det ikke være at invitere gæster, eller bare til hygge for 2.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 17+45

Bouillabaisse

Bouillabaisse - med det store udtræk. Komplet pakke med bouillabaisse + tilbehør. Det er et festmåltid der får englene til at synge.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 17-45

Klassisk fiskesuppe

Skagenfoods huskok er teamet op med de dygtige kokke fra Mad med MEST i Aalborg og lavet denne klassiske flødelegerede intense og dekadente fiskesuppe.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 17-45

Klassisk hummerbisque

Skagenfoods huskok er teamet op med de dygtige kokke fra Mad med MEST i Aalborg og lavet denne klassiske flødelegerede hummerbisque.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 17-45

Ungarsk gullashsuppe

Skagenfoods huskok er teamet op med de dygtige kokke fra Mad med MEST i Aalborg og lavet denne fantastiske ungarske gullashsuppe.

Læs mere
Vis flere produkter