0

Weekend

Kun
levering fredag
uge 34

Gæste & weekend menu

Nu gør vi det nemlig muligt at nyde en gourmet restaurant oplevelse hjemme ved dit eget spisebord! Vores huskok har udarbejdet en udsøgt 3 retters menu med luksuriøse råvarer.

Læs mere

Bøf bearnaise kassen

Den perfekte weekendmenu. Vi har sammen med vores slagter sikret os levering af noget af det bedste oksekød vi har smagt, nemlig finsk, JA FINSK! Sashi beef! Højrebene, som er dem vi bruger, bliver krogmodnet i 6-8 uger så de er perfekte i smag og mørhed. Vi skærer den ud i en såkaldt côte de boeuf (oksekotelet med ben) og leverer dem sammen med alle ingredienser til pommes frites, sauce bearnaise, bordelaise og trøffelstegt spidskål.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 15-20

Hopballe kylling kassen

En skøn weekend kasse med alle ingredienser til en fantastisk menu til 4 personer. I løbet af ingen tid kan du servere helstegt Hopballe kylling stegt med ras el hanout dertil persille-tabbouleh med ristede og saltede cashews samt grøn salat og stenovnsbagte økologiske ølandsboller.

Læs mere

Helleflynder kassen

Her er en skøn weekend kasse med alle ingredienser til en fantastisk fiskemenu til 2 personer. Menuen står på ovnbagt helleflynderfilet med ristede jomfruhummerhaler serveret med jomfruhummersauce samt cremet ærterisotto med parmesan og purløg. Yom yom siger vi bare :-)

Læs mere

Pighvar kassen

Her er en skøn weekend kasse med alle ingredienser til en fantastisk menu med hel ovnbagt pighvar til 4 personer. Vi serverer den hele ovnbagte pighvar med sauce hollandaise, aspargeskartofler samt citrontimian dampet spidskål og perleløg.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 22

Gæste & weekend menu

Med vores skiftende gourmetmenuer gør vi det muligt at nyde en gourmet restaurant oplevelse hjemme ved dit eget spisebord! Vores huskok har sammen med de dygtige kokke fra Mad med MEST i Aalborg udarbejdet en udsøgt 3 retters menu med luksuriøse råvarer, udvalgt efter det bedste sæsonen har at byde på netop nu og med fokus på absolut nydelse og velsmag.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 18-39

Skagenfood social dining

Vores social dining / delemad er en kasse med piv-lækre og velsmagende småretter der blot skal anrettes på fade og i skåle og sættes direkte på bordet hvorefter de sendes rundt og deles blandt gæsterne hen over bordet. Menuen består af et udvalg af spændende og anderledes, velsmagende salater, grønne retter, saucer, dressinger og dips. Derudover får man de bedste store gambas rejer i verden, vores elskede koldrøgede FanøLaks samt store saftige kyllingebryst fra de glade velfærdskyllinger ved Hopballe Mølle.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 18-25

Klassisk fiskesuppe

Skagenfoods huskok er teamet op med de dygtige kokke fra Mad med MEST i Aalborg og lavet denne klassiske flødelegerede intense og dekadente fiskesuppe.

Læs mere
Vis flere produkter