MK MåltidsKassen

Du har valgt MK MåltidsKassen

Antal personer
2
3
4
Antal dage
3
4
MK MåltidsKassen 3 d/2 p -
Rediger
Bekræft
84 kr. pr. kuvert
506 kr.
Inkl. gratis fragt
MK MåltidsKassen, MåltidsKasser

MK Måltidskassen er til dig, som ønsker at spise efter Michelle Kristensens kostprincipper. Kassen indeholder opskrifter med massere af grønt og protein uden at gå på kompromis med smag og portionsstørrelser. Kassen indeholder fisk-, kød- og vegetarretter. Udarbejdet i samarbejde med Michelle Kristensen.

I måltidskassen får du økologiske råvarer af højeste kvalitet, og du vil kunne se frem til skønne smagsoplevelser i hverdagen uden at skulle handle ind eller finde ny inspiration. Det hele bliver leveret på din adresse.

  • 1-2 måltider med fisk, 1-2 måltider med kød eller vegetarret
  • Ca. 20-35 min. tilberedning
  • 130 g fisk pr. person (ASC laks 120 g) og 120-130 g kød eller fjerkræ pr. person
  • Fisken er altid pivfrisk - og primært fanget i danske farvande. Kød er økologisk, friland eller dansk
  • Opskrifterne er nemme at følge og udviklet af Michelle Kristensen
  • Fås til 2-4 personer i 3-4 dage
  • Leveres mandag
  • Alle råvarer følger med, du skal blot have basisvarerne (se andet faneblad)

Michelle Kristensen

MK måltidskasserne er udarbejdet i samarbejde mellem Skagenfood og Michelle Kristensen. 

Michelle Kristensen er et kendt ansigt og har blandt andet jævnligt deltaget som fast ekspert på Go’ Morgen Danmark. Her har hendes ønske været at udbrede sit budskab om, at livet er for kort til kedelige måltider og sultne maver, og at man med relativt enkelte greb kan spise måltider med magret kød og masser af grønt uden at gå på kompromis med den gode smag og en fyldt mave.

Michelle Kristensen har i løbet af de seneste 10 år udviklet mere end 1000 opskrifter. MK’s opskrift på skyrboller har stadig førstepladsen som den mest populære. Fælles for MK's opskrifter er, at de er nemme og hurtige. Michelle har som mål, at opskrifterne skal tilfredsstille både krop og hjerne, og give dig lyst til at prøve ting af og bytte råvarer ud, så du selv bliver en ørn i et køkken, hvis det er dit mål. 

MK MåltidsKassen indeholder aftensmadsmåltider, som alle er lavet i samarbejde med Michelle Kristensen. Måltiderne har til formål at gøre de grøntsagsfyldte måltider let tilgængelige.

For dig betyder det, at du kan gøre den travle hverdag lidt lettere med en måltidskasseløsning, hvor du ikke behøver at tænke over, om du nu får grøntsager eller protein – det har vi nemlig sørget for via de valgte ingredienser og råvarer. Og smagen – ja den håber vi, at du er enig i, er i top! 

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering), havregryn og olie. 

Uge 18

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): løg (NL) (Kl.l), gulerod (DK) (Kl.l), æble (DE) (Kl.ll), gulerødder (DK) (Kl.l), porre (FR) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), persille (DK) (Kl.l), madras karry, grøntsags bouillon, kokosmælk og kikærter i vand

Næringsinfo

Hakket gris

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): løg (NL) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), squash (ES) (Kl.l), spidskål (ES) (Kl.l), gulerødder (DK) (Kl.l), grapefrugter (ES) (Kl.l), broccoli (IT) (Kl.l), appelsin (ES) (Kl.l), grøn chili (ES) (Kl.l), peanutbutter og æg

Næringsinfo

Kyllingebryst

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Spidskål (ES) (KL.l), sød kartoffel (PO)( (Kl.l), rød peberfrugt (ES) (Kl.l), forårsløg (EGY) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), vindrue (RSU) (Kl.L), timian (ES) (Kl.l), dijonsennep, sødmælk og græsk yoghurt 10 %

Næringsinfo

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Spinat (IT) (Kl.l), æble (DE) (Kl.lL), rød peberfrugt (ES) (Kl.l), avokado (PE) (Kl.l), blomkål (FR) (Kl.l) og koriander (DK) (Kl.l)

Næringsinfo

MK Bolognese

MK Bolognese

Næringsinfo

Uge 19

Lyssejfilet uden skind (Pollachius pollachius)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Spidskål, avokado, tomater, purløg, citron og blomkål

Næringsinfo

Kyllingebryst

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Hokkaido græskar, blomkål, rødløg, hvidløg, bladbeder, grønne bønner og bacon i tern

Næringsinfo

Hakket oksekød

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Løg, hvidløg, squash, chili beans, fajita krydderi, bavnehøj ost og creme fraiche 18%

Næringsinfo

Linselasagne

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Pastinakker, gulerod, champignons, løg, hvidløg, aubergine, røde linser, belugalinser, hakkede tomater, MK linsefyld krydderi og mozzarella

Næringsinfo

MK butterchicken

MK butterchicken

Næringsinfo
Kassen indeholder
  • 1-2 måltider med fisk, 1-2 måltider med kød eller vegetarret
  • Ca. 20-35 min. tilberedning
  • 130 g fisk pr. person (ASC laks 120 g) og 120-130 g kød eller fjerkræ pr. person
  • Fisken er altid pivfrisk - og primært fanget i danske farvande. Kød er økologisk, friland eller dansk
  • Opskrifterne er nemme at følge og udviklet af Michelle Kristensen
  • Fås til 2-4 personer i 3-4 dage
  • Leveres mandag
  • Alle råvarer følger med, du skal blot have basisvarerne (se andet faneblad)
Michelle Kristensen

Michelle Kristensen

MK måltidskasserne er udarbejdet i samarbejde mellem Skagenfood og Michelle Kristensen. 

Michelle Kristensen er et kendt ansigt og har blandt andet jævnligt deltaget som fast ekspert på Go’ Morgen Danmark. Her har hendes ønske været at udbrede sit budskab om, at livet er for kort til kedelige måltider og sultne maver, og at man med relativt enkelte greb kan spise måltider med magret kød og masser af grønt uden at gå på kompromis med den gode smag og en fyldt mave.

Michelle Kristensen har i løbet af de seneste 10 år udviklet mere end 1000 opskrifter. MK’s opskrift på skyrboller har stadig førstepladsen som den mest populære. Fælles for MK's opskrifter er, at de er nemme og hurtige. Michelle har som mål, at opskrifterne skal tilfredsstille både krop og hjerne, og give dig lyst til at prøve ting af og bytte råvarer ud, så du selv bliver en ørn i et køkken, hvis det er dit mål. 

Maden

MK MåltidsKassen indeholder aftensmadsmåltider, som alle er lavet i samarbejde med Michelle Kristensen. Måltiderne har til formål at gøre de grøntsagsfyldte måltider let tilgængelige.

For dig betyder det, at du kan gøre den travle hverdag lidt lettere med en måltidskasseløsning, hvor du ikke behøver at tænke over, om du nu får grøntsager eller protein – det har vi nemlig sørget for via de valgte ingredienser og råvarer. Og smagen – ja den håber vi, at du er enig i, er i top! 

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering), havregryn og olie. 

Hvad siger kunderne?

Ugens indhold

Uge 18

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): løg (NL) (Kl.l), gulerod (DK) (Kl.l), æble (DE) (Kl.ll), gulerødder (DK) (Kl.l), porre (FR) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), persille (DK) (Kl.l), madras karry, grøntsags bouillon, kokosmælk og kikærter i vand

Næringsinfo

Hakket gris

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): løg (NL) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), squash (ES) (Kl.l), spidskål (ES) (Kl.l), gulerødder (DK) (Kl.l), grapefrugter (ES) (Kl.l), broccoli (IT) (Kl.l), appelsin (ES) (Kl.l), grøn chili (ES) (Kl.l), peanutbutter og æg

Næringsinfo

Kyllingebryst

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Spidskål (ES) (KL.l), sød kartoffel (PO)( (Kl.l), rød peberfrugt (ES) (Kl.l), forårsløg (EGY) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), vindrue (RSU) (Kl.L), timian (ES) (Kl.l), dijonsennep, sødmælk og græsk yoghurt 10 %

Næringsinfo

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Spinat (IT) (Kl.l), æble (DE) (Kl.lL), rød peberfrugt (ES) (Kl.l), avokado (PE) (Kl.l), blomkål (FR) (Kl.l) og koriander (DK) (Kl.l)

Næringsinfo

MK Bolognese

MK Bolognese

Næringsinfo

Uge 19

Lyssejfilet uden skind (Pollachius pollachius)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Spidskål, avokado, tomater, purløg, citron og blomkål

Næringsinfo

Kyllingebryst

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Hokkaido græskar, blomkål, rødløg, hvidløg, bladbeder, grønne bønner og bacon i tern

Næringsinfo

Hakket oksekød

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Løg, hvidløg, squash, chili beans, fajita krydderi, bavnehøj ost og creme fraiche 18%

Næringsinfo

Linselasagne

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Pastinakker, gulerod, champignons, løg, hvidløg, aubergine, røde linser, belugalinser, hakkede tomater, MK linsefyld krydderi og mozzarella

Næringsinfo

MK butterchicken

MK butterchicken

Næringsinfo