Nulstil dit kodeord×

Dansk laks

Dansk laks

På de helt nye, spændende landbaserede opdrætsanlæg i Hirtshals produceres nu en dansk laks af meget højt kvalitet. Laksen der produceres er en sund og miljøvenlig laks med en fantastisk intramuskulær fedtmarmorering og fastere kødstruktur end de gængse konventionelt opdrættede laks.

 

pris
279,00 kr
Hele flåede skærisinger

Hele flåede skærisinger

Skærisingen er en af vores fineste spisefisk og er især eftertragtet i Sydeuropa. Skærisingen er en smuk lang og elegant fladfisk. Kødet, konsistensen og smagen er på niveau med rødtunge. Og i Tyskland hedder skærisingen iøvrigt "Rotzunge", mens den rigtige rødtunge hedder "Echte rotzunge".

 

pris
179,00 kr
Kantareller fra Värmland

Kantareller fra Värmland

Lige nu har skovene guld i bund – nemlig den lille, smukke, trompetformede kantarel der ganske enkelt er en gudespise med sin aromatiske og markante smag. Kantareller er et højdepunkt på enhver svampeelskers menu, og det er nu, der er højsæson for denne unikke delikatesse.

Kan bestilles til levering fredag i uge 39+40.

 

pris
309,00 kr
Cremet fiskesuppe

Cremet fiskesuppe

Skagenfoods egen hjemmelavede signature fiskesuppe er en klassisk cremet fiskesuppe. Den er lavet udelukkende på det bedste af det bedste; nemlig masser af 1. klasses fiskeben, hvidvin og Noilly Prat samt masser af friske grøntsager, urter og krydderier - og ja så er der altså også fløde og smør i.

Kan bestilles til levering fredag i uge 39+40.

 

pris
229,00 kr
Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller

Bobby & Bussy’s legendariske hjemmelavede fiskefrikadeller. De har en sprød stegeskorpe og en mild og ren smag. Fantastiske til både madpakke og frokostbordet.

 

pris
129,00 kr
Tomatsauce m. basilikum
EU Øko

Tomatsauce m. basilikum

Gør dine pastaretter til et hit med vores økologiske tomatsauce med basilkum, der indeholder masser af god smag! Vi får vores pastasauce fra FEGER di Gerarlo Ferraioli i Italien.

12 glas á 340 g / SPAR 72 kr.

 

pris
192,00 kr
Krabbekløer

Krabbekløer

Helt friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Kødet i kløerne er hvidt, saftigt, sødligt fast og meget velsmagende. Smagen fra danske taskekrabber er uovertruffen.

Kan bestilles til levering fredag i uge 39.

 

pris
269,00 kr
Færøsk laks

Færøsk laks

En unik fersk laks - og et enestående opdrætskoncept fra det nordvestlige Færøerne, som er et område kendetegnet for sine ideelt iskolde, rene og krystalklare vande. Denne laks både smager, føles - og ser ud som en vildlaks qua en metode til lakseopdræt, der fungerer i perfekt harmoni med naturen.

 

pris
299,00 kr
Iberisk sortfodsgris

Iberisk sortfodsgris

Kødet fra de iberiske sortfodsgris - Pata Negra - har en højere kvalitet og en bedre smag end kød fra andre griseracer. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt grisekød.

Kan bestilles til levering i uge 39.

 

pris
1.399,00 kr
Tapas

Tapas

Tapaspakken indeholder 2 spændende oste, 2 slags skinke/pølse samt 3 delikatesser importeret direkte fra producenterne rundt omkring i Europa.

 

pris
139,00 kr
Øko MånedsPakken
Øko

Øko MånedsPakken

Vores økologiske kødpakke til 2 eller 4 personer. Indeholder 7 forskellige udskæringer i 8 middagspakker. Det hakkede kød er magert. Indholdet er altid 100 % økologisk dansk kød i slagterkvalitet, og det hakkede kød er mager - kun 5-8 % fedt. Fjerkræ i denne kasse vil oftest være dansk, men tysk og fransk fjerkræ kan også forekomme

Kan bestilles til levering i uge 40.

 

pris fra
585,00 kr
Kassen mod Madspild
Øko EU Øko

Kassen mod Madspild

Hver uge bestiller vi altid lidt mere økologisk frugt og grønt end vi har brug for. Det er vi desværre nødsaget til, for at kunne håndtere kvalitetsmæssige frasorteringer og udsving i antal ordrer. Men det betyder også, at vi altid har økologisk frugt & grønt til overs sidst på ugen.

 

pris
160,00 kr
Havtaskehale

Havtaskehale

Havtaskekød sammenlignes ofte med hummerkød, hvilket ikke er så sært da konsistens og smag helt klart går i retning af det fine hummerhalekød. Kødet er fast, saftspændt og samtidigt yderst velsmagende.

Kan bestilles til levering fredag i uge 39+40.

 

pris
339,00 kr
Hele små pighvar

Hele små pighvar

Pighvarren er en fremragende spisefisk og regnes blandt de fineste, vi har i de danske farvande. Kødet er fast, hvidt, saftspændt og meget velsmagende. Hele pighvar er velegnede til grill eller ovn og er en stor delikatesse.

 

pris
299,00 kr
Lakseside

Lakseside

Lakseside fra norsk opdræt af den bedste kvalitet og i den højeste trim.

 

pris
219,00 kr
Rib eye steaks
Øko

Rib eye steaks

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg. Her er det rib eye steaks skåret af oksehøjrebet! Vi skærer dem på ca. 275 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
229,00 kr
Entrecôte
Øko

Entrecôte

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg. Her er det entrecôte skåret af oksefileten med fedtkant! Vi skærer dem på minimum 400 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
269,00 kr
Rødspættefileter

Rødspættefileter

Vores rødspætter landes dagligt i Strandby af mindre kuttere, hvilket giver den højest mulige friskhed. Vi garanterer, at disse rødspætter nærmest spræller på panden - så friske er de nemlig.

 

pris
179,00 kr