Nulstil dit kodeord×

San Pellegrino

San Pellegrino

San Pellegrino har været en af verdens mest populære kildevand siden 1899.

San Pellegrino er en moderne og karakteristisk danskvand fra Italien, med bobler der føles bløde i munden og holder længe på kulsyren.

Indeholder i alt 6 fl. á 0,5 el. 1 liter / RABAT - spar op til 54 kr.

 

pris fra
69,00 kr
Olivenolie
EU Øko

Olivenolie

Skagenfoods udvalgte ekstra jomfru olivenolie. Olivenolien er karakterfuld gylden og dufter let af tomatblade og nyslået græs. Smagen er fin og ren med en let pebret og cremet finish.

Vælg mellem 2 x 500 ml el. 4 x 500 ml.

Spar 40 kr. ved køb af 4 flasker

 

pris fra
138,00 kr
Krabbekløer

Krabbekløer

Juhu, så er der igen friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Men det er dog stadig i små mængder. Helt friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Kødet i kløerne er hvidt, saftigt, sødligt fast og meget velsmagende. Smagen fra danske taskekrabber er uovertruffen.

 

pris
269,00 kr
Grill med fisk & skaldyr

Grill med fisk & skaldyr

Skønne grillaftener hører den danske sommer til - og med vores Grillpakke med fisk & skaldyr er du kommet et stort skridt tættere på en klokkeklar succes ved grillen! Vælg mellem den lille pakke til 2-4 pers. el. den store pakke til 5-8 pers.

Kan bestilles til levering fredag i uge 30-32.

 

pris fra
319,00 kr
Færøsk laks

Færøsk laks

En unik fersk laks - og et enestående opdrætskoncept fra det nordvestlige Færøerne, som er et område kendetegnet for sine ideelt iskolde, rene og krystalklare vande. Denne laks både smager, føles - og ser ud som en vildlaks qua en metode til lakseopdræt, der fungerer i perfekt harmoni med naturen.

 

pris
299,00 kr
Nyretapper
Øko

Nyretapper

Nyretapper, Onglet de boeuf, Butcher's steak eller Hanger steak - kært barn har mange navne. Og nyretap er et overset stykke oksekød - hvilket er synd da det er en af de mest velsmagende udskæringer du kan få! Derfor er det heller ikke overraskende at nyretap er blevet kåret til årets bøf 2016.

 

pris
239,00 kr
Madspildskassen med kød & mejeri
Øko

Madspildskassen med kød & mejeri

Vi har nu samlet de overskydende kød og mælkeprodukter i Madspilds Kassen. Kassen vil som udgangspunkt indeholde forskellige slags kølevarer som æg, pølser, kød, frisk pasta, oste og andre mejerivarer.

 

pris
149,00 kr
Gnocchi
EU Øko

Gnocchi

3 poser af vores velsmagende økologiske italienske gnocchi lavet på kartofler. Produceret for Skagenfood i Italien.

Gnocchi KUP - SPAR 39/118 kr.

 

pris fra
60,00 kr
Søkogte Gourmet rejer

Søkogte Gourmet rejer

Rejer fås i utallige versioner, men de absolut bedste er dem, der koges på havet umiddelbart efter fangsten. Vores lækre Søkogte Gourmet Rejer er fanget i den danske del af Nordsøen lige nord for Skagen, derefter kogt på havet og bragt til dig i løbet af få dage. En delikatesse i verdensklasse.

NB: Begrænsede mængder

Kan bestilles til levering fredag i uge 30-32.

 

pris fra
339,00 kr
Søkogte Skagen jomfruhummere

Søkogte Skagen jomfruhummere

De søkogte jomfruhummere er en delikatesse i særklasse! Skønne hele små delikate jomfruhummere fanget i farvandene omkring Skagen. Jomfruhummerens kød er lækkert og saftigt med en helt utrolig fin smag af hummer. Friskere bliver det simpelhen ikke. Ultrafriske og flotte søkogte jomfruhummer. Lige til at sætte på bordet med lækkert lunt brød!

Kan bestilles til levering fredag i uge 30-32.

 

pris fra
269,00 kr
Porchetta med mørbrad

Porchetta med mørbrad

Stor og flot Porchetta af griseseslag fyldt med en hel mørbrad. Duften fra ovnen er tæt på guddommelig, mens du steger denne klassiske italienske rullesteg og den stille og roligt forvandles fra råt griseslag til ren gudespise.

 

pris
425,00 kr
Marmelade & Sirup
Øko

Marmelade & Sirup

Birgitte Busk er specialist i hyben og laver noget af det bedste hybenmarmelade og hybensirup man kan opdrive. Råvarerne dyrkes på gården ved Brønderslev og alt er lavet helt fra bunden. Her får du en pakke med 4 hjemmelavede specialiteter, som kun består af de bedste økologiske råvarer.

Spar 50 kr.

 

pris
169,00 kr