Nulstil dit kodeord×

1/2 Thy lam - øko
Øko

1/2 Thy lam - øko

Tæt på Vesterhavet, Stenbjerg og Nationalpark Thy går disse prægtige får og lam og græsser, hvor de plejer lyngen og den natur, der er der. Øko Thy lam har en uovertruffen smag - og er af en fantastisk lækker kvalitet.

 

pris
1.799,00 kr
Grillpølser fra Bodebjerg
Øko EU Øko

Grillpølser fra Bodebjerg

Vi knus-elsker simpelthen de lækre økologiske pølser fra Bodebjerg Charcuteri på Fyn! Mange af jer kender nok deres pølser og andre charcuterie-varer fra vores måltidskasser, og nu får I muligheden for at købe de fantastiske pølser til den forestående grillsæson.

Kan bestilles til levering i uge 22-24.

 

pris fra
229,00 kr
Madpakke Kassen
Øko EU Øko

Madpakke Kassen

Vores huskok Jacob har sammen med de dygtige og dedikerede slagtere og pølsemagere fra Bodebjerg Charcuterie på Fyn lavet en lækker børnevenlig økologisk madpakke kasse der falder i ethvert kvalitetsbevist barns smag! Alle pølserne og leverpostejen er grundigt gennemarbejdede og testet igen og igen af huskokkens 3 årige datter Alba og sønnen Sigurd på 6 - og NU sidder den lige i skabet! Den perfekte madpakke kasse - hvis vi selv skal sige det :-) Alt er lavet med respekt for håndværk, tradition og med stor hensyntagen til høj dyrevelfærd.

Kan bestilles til levering i uge 22-24.

 

pris
169,00 kr
Rabarber & vanillestang
Øko EU Øko

Rabarber & vanillestang

Flotte danske økologiske rabarber. Disse rabarber er fantastiske til en crumblekage og vi sender en opskrift med på hvad vi synes er verdens bedste rabarberkage. Med i pakken får du også en økologisk vaniljestang.

Kan bestilles til levering i uge 21-23.

 

pris
89,00 kr
Søkogte Gourmet rejer

Søkogte Gourmet rejer

Rejer fås i utallige versioner, men de absolut bedste er dem, der koges på havet umiddelbart efter fangsten. Vores lækre Søkogte Gourmet Rejer er fanget i den danske del af Nordsøen lige nord for Skagen, derefter kogt på havet og bragt til dig i løbet af få dage. En delikatesse i verdensklasse.

NB: Begrænsede mængder

Kan bestilles til levering fredag i uge 22.

 

pris fra
339,00 kr
Porchetta med mørbrad

Porchetta med mørbrad

Stor og flot Porchetta af griseseslag fyldt med en hel mørbrad. Duften fra ovnen er tæt på guddommelig, mens du steger denne klassiske italienske rullesteg og den stille og roligt forvandles fra råt griseslag til ren gudespise.

 

pris
425,00 kr
Bøffer af dansk øko kalv
Øko

Bøffer af dansk øko kalv

God pris på det bedste danske økologiske kalvekød fra Friland. Kødet er velhængt og har en fantastisk smag og mørhed!

God Pris!

Kan bestilles til levering i uge 21+22.

 

pris fra
259,00 kr
Havtaskehale

Havtaskehale

Havtaskekød sammenlignes ofte med hummerkød, hvilket ikke er så sært da konsistens og smag helt klart går i retning af det fine hummerhalekød. Kødet er fast, saftspændt og samtidigt yderst velsmagende.

Kan bestilles til levering fredag i uge 21+22.

 

pris
369,00 kr
Hele rensede hornfisk

Hele rensede hornfisk

Endelig er der igen hornfisk i de danske farvande - og det er skønt, for hornfisk er en rigtig forårsspise som smager skønt. Hornfisken har grønne, let genkendelige ben.

Kan bestilles til levering i uge 21+22.

 

pris
159,00 kr
Søkogte Skagen jomfruhummere

Søkogte Skagen jomfruhummere

De søkogte jomfruhummere er en delikatesse i særklasse! Skønne hele små delikate jomfruhummere fanget i farvandene omkring Skagen. Jomfruhummerens kød er lækkert og saftigt med en helt utrolig udtalt smag af hummer. Friskere bliver det simpelhen ikke. Ultrafriske og flotte søkogte jomfruhummer. Lige til at sætte på bordet med lækkert lunt brød!

Kan bestilles til levering fredag i uge 23+25.

 

pris fra
229,00 kr
Hele Jomfruhummere

Hele Jomfruhummere

Der er fortsat gode forsyninger af de skønne flotte jomfruhummere på auktionerne i Skagen og Strandby lige nu - og derfor kan vi fortsat tilbyde disse krabater til en rigtig god pris. Få 2 kg pivfriske jomfruhummere - til en god pris!

Kan bestilles til levering fredag i uge 21.

 

pris
399,00 kr
Midtfyns øl

Midtfyns øl

Målet for Midtfyns Bryghus er ikke at lave én øl som alle kan lide, men at lave en for enhver smag, så du kan finde lige nøjagtigt den øl, som er perfekt for dig. Bryggeriet har med sit øl blandt andet vundet Danske Ølentusiasters, Årets Ølnyhed, European Beer Star samt World Beer Award.

Mixkassen indeholder Chili Tripel, Imperial stout, Double IPA og Wheat

I alt 12 flasker á 50 cl.

 

pris
430,00 kr
Naturfrisk soft drink
Øko EU Øko

Naturfrisk soft drink

Økologiske soft drinks fra NaturFrisk

Produkterne er uden alkohol og uden tilsætninger af konserveringsmidler, kunstige farvestoffer eller aromaer

Vælg mellem Ginger Beer, Rabarber, Tonic Water el. Mix kasse.

Indeholder 20 fl. á 27,5 cl. / INTRORABAT - spar op til 40 kr.

 

pris fra
319,00 kr
ForårsKassen

ForårsKassen

Der er lagt godt op til foråret med denne spændende kasse, som indeholder 6 forskellige forårsvine. Det er vine der er testet og udvalgt med omhu.

6 fl. / Normalpris 760 kr. / Spar 175 kr.

 

pris
585,00 kr
LUX ForårsKassen

LUX ForårsKassen

I denne kasse finder du 6 fantastiske og højst anbefalelsesværdige forårsvine som vi har udvalgt, til at matche forårets krav om renhed, lethed og finesse.

6 fl. / Normalpris 1.031 kr. / Spar 250 kr.

 

pris
781,00 kr