Det er nok så præcist, som vi kan sige det: Vi brænder for gode måltider tilberedt af friskfanget fisk og de bedste råvarer, vi kan finde.
Fisk er faktisk nærmest støbt i vores fundament. Vi bor på havnen i det nordligste Jylland, i den lille fiskerby Strandby. Her deler vi mursten med fiskeauktionen.
Hver morgen ser vi dagens fangst komme i havn, og på den måde har vi både fisk foran øjnene og i hænderne, hver dag. For hovedparten af vores fisk bliver nemlig dagligt fileteret i hånden heroppe i Strandby. Det gør vi, fordi vi synes kvaliteten bliver bedre, når fisken er håndskåret.
På den måde er vi kommet i land med en del af vores mission. Vi satte nemlig Skagenfood i søen for at sikre den danske befolkning bedre adgang til den friskeste fisk og bidrage til gode madoplevelser. Vi undrede os over, hvorfor det er så vanskeligt at få frisk fisk i et land, der har så meget hav. Det ville vi ændre og vi begyndte at sende frisk fisk (fiskekasserne) direkte fra auktionen til kunden.
Et måltid kræver dog mere end bare fisk, så med tiden kom også måltidskasserne til verden. Måltidskasserne hjælper os med at skabe gode madoplevelser. I kasserne kombinerer vi de bedste råvarer med opskrifter, der giver inspiration til nye måltider og tilberedninger. Måltidskasserne er i vores øjne en af de bedste veje til ny inspiration på spisebordet.