Nulstil dit kodeord×
 • Grill - BBQ

  Så er det frem med Weberen - eller hvad du kalder din foretrukne grill :-) Det er nu officielt grillsæson, og vi har et stort og spændende udvalg af lækre, smagfulde og møre kødudskæringer, pølser, spareribs samt naturligvis masser af fisk og skaldyr. Vi har også udvalgt et par rigtigt gode vine som vi synes er særligt egnede til sommerens herlige grillretter og som et glas før, under og efter maden. God fornøjelse.

  Se udvalg

 • Hele jomfruhummere

  Glæd dig til disse friske jomfruhummere. De er nemme at tilberede og kræver bare lidt godt brød og kølig hvidvin, så har du et lækkert måltid. Grill dem med lidt krydderolie eller vælg blandt de mange andre skønne opskrifter.

  Kan bestilles til levering i uge 17-22

  Bestil Pris 345,-
  for 2 kg.


 • 50 % på første pakke

  Skagenfoods abonnementspakker er en nem måde at få frisk fisk i topkvalitet i hverdagen. Fisken bliver leveret i specialudviklede kasser, som holder den frisk og smagfuld i op til 2 dage. Der medfølger altid en spændende og inspirerende opskrift med pakken, og du kan altid opsige abonnementet - vi har ingen bindingsperiode. 

  Få 50 % på udvalgte pakker

  Bestil din fiskepakke

 • Nye Børnepakker

  Vores nye børnepakker med fisk & grønt indeholder alt, hvad du skal bruge til sunde, sjove og nemme fiskeretter til hele familien. I pakken er der en lækker opskrift, der er nem at tilberede for børn - og så smager de fantastisk. Kan prøves én gang eller oprettes som abonnement.

  Bestil Pris 225,-
  Pr. levering
 • Dyrevelfærdspakke

  Vi er glade og stolte over at kunne præsentere jer for den nye kødpakke med frisk gourmetkød fra "glade dyr" af bedste kvalitet. Pakkerne er lavet i samarbejde med Grambogård, der er et lille, selvstændigt fynsk slagteri, der brænder for deres arbejde, og som udelukkende arbejder sammen med særligt udvalgte ansvarlige landmænd, der går op i deres drift med liv og sjæl. Hos Grambogaard handler det om dyrevelfærd og god smag.  

  Bestil her

 • Skagenfoods "Husvine"

  Prøv vores signatur-vine "The Mad Fish" og "The Bully". Begge vine udmærker sig ved at være drikkevenlige kvalitetsvine, som giver masser af "Value for money".

  Begge vine får topkararkteren * * * * * / 5 ud af 5 stjerner i VinAvisen

  Kan bestilles til levering hver uge

  Bestil Pris fra 55,-
  Pr. flaske

Børnepakker

Der findes slet ingen undskyldninger for ikke at spise nok fisk! Og med vores nye Børnepakke kan du endda lade ungerne lave aftensmaden for dig. Børnene og Skagenfood sørger for aftensmaden...

Win-Win :-)

Økologisk laks

Vi har altid masser af økologisk laks til direkte levering. Vælg mellem hel laks på 3-4 kg, en hel side eller 4 stykker. Økologiske laks bliver hverken medicinsk behandlet eller tilsat farvestoffer. Dette bevirker at de vokser langsommere, med en saftspændt kødstruktur med meget mere smag.

50 % på første pakke

Lige nu får du din aller første fiskepakke til halv pris. Skagenfoods abonnements-pakker er en nem måde at få frisk fisk i topkvalitet i hverdagen. Fisken bliver leveret i specialudviklede kasser, som holder den frisk og smagfuld i op til 2 dage. 

Levering denne uge

I denne uge (uge 17) leverer vi én dag senere:

Onsdagslevering leveres torsdag 24/4
Torsdagslevering leveres fredag 25/4
Fredagslevering leveres lørdag 26/4

Vær især opmærksom, hvis du har fredagslevering og får leveret til en firmaadresse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få den første levering af fisk til ½ pris

Nu kan du få din første levering af fisk til halv pris. Der er noget for enhver smag, så skynd dig at bestille. Der medfølger altid en spændende og inspirerende opskrift med pakken.

Opskrifter Se alle opskrifter

Kokkene Se kokkene bag