Nulstil dit kodeord×
 • Bouillabaisse fra ET

  På den prisbelønnede og ærkefranske restaurant ET i Aarhus har de i efterhånden mange år lavet denne fantastiske fiskesuppe - og deres arrangementer med Bouillabaisse på menuen er altid et tilløbsstykke der bliver udsolgt hurtigere end du kan nå at sælge billetter til en reunionkoncert med The Beatles. Nu kan du få den lige til døren.

  Bestil her

 • Nyfangede bundgarnsmakreller

  Nu er de her endelig. En af sommerens helt særlige specialiteter. Nemlig de små, fine og delikate bundgarnsmakreller. De kommer i sommerens løb ind til kysten på jagt efter sild og fanges så i fiskernes bundgarn.

  Bestil her

 • Børnepakker med fisk

  Vores børnepakker med fisk & grønt indeholder alt, hvad du skal bruge til sunde, sjove og nemme fiskeretter til hele familien. I pakken er der en lækker opskrift, der er nem at tilberede for børn - og så smager de fantastisk. Kan prøves én gang eller oprettes som abonnement.

  Bestil Pris 225,-
  Pr. levering
 • Hele jomfruhummere

  Glæd dig til disse friske jomfruhummere. De er nemme at tilberede og kræver bare lidt godt brød og kølig hvidvin, så har du et lækkert måltid. Grill dem med lidt krydderolie eller vælg blandt de mange andre skønne opskrifter.

  Kan bestilles til levering til og med uge 33.

  Bestil Pris 185,-
  for 1 kg.


 • Pølsemageriet - Danmarks bedste

  Der bliver altid lagt vægt på det gode gamle håndværk, og mange af produkterne fremstilles stadigvæk efter samme metoder, som i de tidligere generationer af familien. Som Kaj altid har udtrykt det er produkterne fremstillet af JGS – Jenne Guer Saver.

  Bestil her

 • 4 bens luksus højreb af Angus/Hereford

  Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. Dette kødstykke er en den ultimative, helt unikke kødoplevelse for de ægte kødelskere. Fantastisk til  grill eller langtidsstegning eller alternativt udskåret til 4 kæmpe Côte du Boeuf. 

  Bestil her

 • Grill - BBQ

  Så er det frem med Weberen - eller hvad du kalder din foretrukne grill :-) Det er nu officielt grillsæson, og vi har et stort og spændende udvalg af lækre, smagfulde og møre kødudskæringer, pølser, spareribs samt naturligvis masser af fisk og skaldyr. Vi har også udvalgt et par rigtigt gode vine som vi synes er særligt egnede til sommerens herlige grillretter og som et glas før, under og efter maden. God fornøjelse.

  Se udvalg

 • Skagenfoods "Husvine"

  Prøv vores signatur-vine "The Mad Fish" og "The Bully". Begge vine udmærker sig ved at være drikkevenlige kvalitetsvine, som giver masser af "Value for money".

  Begge vine får topkararkteren * * * * * / 5 ud af 5 stjerner i VinAvisen

  Kan bestilles til levering hver uge

  Bestil Pris fra 55,-
  Pr. flaske

Nyrøgede makreller

Makrellen er en klassiker til det danske frokostbord, og røget makrel er fantastisk fastfood. Vi får vores fra Skagens sidste røgeri, TOPRØG. Det er dem der uge efter uge laver alle de lækre røgede fisk til os og jer. Lige nu er der højsæson for makreller - og de smager fantastisk. Så det er NU, du skal nyde en ægte dansk klassiker, som er sund for krop og sjæl.

Makrellen er en af de megasunde halvfede fisk og indeholder både jod, selen og Omega-3. 

Bestil her

Børnepakker

Der findes slet ingen undskyldninger for ikke at spise nok fisk! Og med vores BørnePakker kan du endda lade ungerne lave aftensmaden for dig. Børnene og Skagenfood sørger for aftensmaden...

Win-Win :-)

BørnePakken med fisk & grønt indeholder alt hvad du skal bruge til sunde, sjove og nemme måltider til 4 personer (2 voksne og 2 børn) 

 

 

Bestil her

ØKO krydderier fra ASA

Fantastiske krydderier af allerhøjeste kvalitet. Har du først prøvet krydderier af denne kvalitet får du svært ved at gå tilbage til de sædvanlige supermarkedskrydderier fra Santa Maria og lign. - så selvom prisen måske er en anelse højere end på krydderierne du kan finde i discountbutikkerne vil du hurtigt opdage at der, ud over smagsoplevelsen, faktiske også er fornuftig økonomi i at bruge disse - da de simpelthen bare strækker så meget længere i brug med deres intensitet og store rene smagsprofil. 

Bestil her

Skal du til ballet ved Den tilsandede kirke i år?

Så er det NU der skal bestilles Picnickurv. Den indeholder bla. røget Fanø laks, tapastallerken, Sushi med krabbe, tun og laks, koldskålsfromage med kammerjunkere og jordbær fra Store Vindbæk, Oialla chokolade fra Bojesen, surdejsboller fra bageriet Briançon, smør fra Ingstrup Andelsmejeri, "The Mad Fish” California Chardonnay & kildevand fra Iskilde.

Sidste frist for bestilling er fredag den 11. juli

Bestil her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du skal grille fisk…

Fisk er yderst velegnede til at grille - ja faktisk er det ret nemt - og med et par små fif & tricks får du et rigtigt lækkert resultat og en smag, der er ualmindelig velsmagende.

Opskrifter Se alle opskrifter

Kokkene Se kokkene bag