0
Kokkene bag Xtra Nemt – 15 min.

Et samarbejde mellem tre af vores dygtigste opskriftsudviklere

To af dem, Jacob Dahl og Peter Nøhr, har været en vigtig del af Skagenfoods madunivers i lang tid, mens den nye måltidskasses sidste udvikler er en ny og meget spændende tilføjelse til holdet.

Hun hedder Louise Beck Brønnum. Hun er kogebogsforfatter, medejer af virksomheden KOST, kendt fra TV-serien Smagen af Danmark og tidligere ‘Head of Taste’ hos den 2 stjernede Michelin restaurant "Restaurant Alchemist" i København. Og så er hun endda også kommentator på den årlige Jomfruhummerfestival på Læsø!

Tørrede Jyder & Tørfisk

Hør Ingolf og Bussi forklare Tørrede Jyder & Tørfisk. Her i Vendsyssel har det i flere hundrede år været almindeligt at tørre fisk, som en måde at konservere på. Det er dog ikke helt så udbredt mere! Men den gamle generation af fiskere nyder stadigt Tørrede Jyder nu og da.

Tørrede Jyder er et sjællandsk udtryk for tørrede fladfisk. 'Dabs' er det nordjyske udtryk, og 'Skulde' er det vestjyske udtryk for disse.

Klik her eller på billedet til højre, og hør Ingolf & Bussi forklare om historien bag begreberne Tørrede Jyder og Tørfisk.

Tjek leveringsdage

Udfyld dit postnummer i boksen herunder for at tjekke levering i dit område.