Nulstil dit kodeord×
 • Hele jomfruhummere

  Glæd dig til disse friske jomfruhummere. De er nemme at tilberede og kræver bare lidt godt brød og kølig hvidvin, så har du et lækkert måltid. Grill dem med lidt krydderolie eller vælg blandt de mange andre skønne opskrifter.

  Kan bestilles til levering fra uge 17

  Bestil Pris 185,-
  Pr. levering


 • 50 % på første pakke

  Skagenfoods abonnementspakker er en nem måde at få frisk fisk i topkvalitet i hverdagen. Fisken bliver leveret i specialudviklede kasser, som holder den frisk og smagfuld i op til 2 dage. Der medfølger altid en spændende og inspirerende opskrift med pakken, og du kan altid opsige abonnementet - vi har ingen bindingsperiode. 

  Få 50 % på udvalgte pakker

  Bestil din fiskepakke

 • Nye Børnepakker

  Vores nye børnepakker med fisk & grønt indeholder alt, hvad du skal bruge til sunde, sjove og nemme fiskeretter til hele familien. I pakken er der en lækker opskrift, der er nem at tilberede for børn - og så smager de fantastisk. Kan prøves én gang eller oprettes som abonnement.

  Bestil Pris 225,-
  Pr. levering
 • Dyrevelfærdspakke

  Vi er glade og stolte over at kunne præsentere jer for den nye kødpakke med frisk gourmetkød fra "glade dyr" af bedste kvalitet. Pakkerne er lavet i samarbejde med Grambogård, der er et lille, selvstændigt fynsk slagteri, der brænder for deres arbejde, og som udelukkende arbejder sammen med særligt udvalgte ansvarlige landmænd, der går op i deres drift med liv og sjæl. Hos Grambogaard handler det om dyrevelfærd og god smag.  

  Bestil her

 • Skagenfoods "Husvine"

  Prøv vores signatur-vine "The Mad Fish" og "The Bully". Begge vine udmærker sig ved at være drikkevenlige kvalitetsvine, som giver masser af "Value for money".

  Begge vine får topkararkteren * * * * * / 5 ud af 5 stjerner i VinAvisen

  Kan bestilles til levering hver uge

  Bestil Pris fra 55,-
  Pr. flaske

Børnepakker

Der findes slet ingen undskyldninger for ikke at spise nok fisk! Og med vores nye Børnepakke kan du endda lade ungerne lave aftensmaden for dig. Børnene og Skagenfood sørger for aftensmaden...

Win-Win :-)

Økologisk laks

Vi har altid masser af økologisk laks til direkte levering. Vælg mellem hel laks på 3-4 kg, en hel side eller 4 stykker. Økologiske laks bliver hverken medicinsk behandlet eller tilsat farvestoffer. Dette bevirker at de vokser langsommere, med en saftspændt kødstruktur med meget mere smag.

50 % på første pakke

Lige nu får du din aller første fiskepakke til halv pris. Skagenfoods abonnements-pakker er en nem måde at få frisk fisk i topkvalitet i hverdagen. Fisken bliver leveret i specialudviklede kasser, som holder den frisk og smagfuld i op til 2 dage. 

Påskelevering

I denne uge (uge 16) leverer vi som normalt.

Onsdagslevering 16/4 som normalt

Torsdagslevering Skærtorsdag 17/4 som normalt

Fredagslevering Langfredag 18/4 som normalt

Vær dog opmærksom hvis du har levering på en firma-adresse og der er lukket i påsken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få den første levering af fisk til ½ pris

Nu kan du få din første levering af fisk til halv pris. Der er noget for enhver smag, så skynd dig at bestille. Der medfølger altid en spændende og inspirerende opskrift med pakken.

Opskrifter Se alle opskrifter

Kokkene Se kokkene bag