Skagenfood.dk har et gennemført egenkontrolprogram. Det samme har alle vores samarbejdspartnere. Det er et krav for at kunne handle med Skagenfood.dk. Egenkontrolprogrammet har til formål at sikre kvaliteten i alle processer fra råvare til levering hos abonnenten.
Fødevaremyndighederne aflægger løbende kontrolbesøg hos Skagenfood.dk såvel som hos vores samarbejdspartnere.
Vi tager løbende stikprøver af temperaturen i vores pakker med kølevarer ved levering til abonnenten. Temperaturen er afgørende for kvaliteten af frisk fisk, kød og mejerivarer. Fersk fisk skal opbevares ved 0-2 C. Stiger temperaturen over dette niveau, stiger fordærvelsen markant.
Vores grønt- og kolonialkasser pakkes under kontrollerede forhold, hvor temperaturen ikke overstiger 8 C. Temperaturen i pakkeriet er - ligesom på fisken - afgørende for kvaliteten, og korrekt opbevaring er altafgørende ved let fordærvelige varer, som frugt og grøntsager.