Nulstil dit kodeord×

Om den færøske laks

Laksen er fast i kødet og har en udpræget smag af frisk hav, som både skyldes det skånsomme opdræt og det rene og iskolde hav, der omgiver Færøerne.

Færøsk laks

×

Færøsk laks

En unik fersk laks - og et enestående opdrætskoncept fra det nordvestlige Færøerne, som er et område kendetegnet for sine ideelt iskolde, rene og krystalklare vande.

Vores færøske laks er af en fantastisk kvalitet og er opdrættet uden brug antibiotika og GMO.

Denne laks både smager, føles - og ser ud som en vildlaks qua en metode til lakseopdræt, der fungerer i perfekt harmoni med naturen, uden brug af kemikalier og antibiotika og med plads for laksen at boltre sig på.

Indeholder:

  • Færøsk laks, 8 stk á 150 g (ca. 1200 g)

299,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Lakseside fra norsk opdræt af den bedste kvalitet og i den højeste trim.

 

pris
219,00 kr

Laksesiden med basilikumsmør er en af vores klassikere. Det er en lækker smagssammensætning, og den er velegnet både til gæster og til familien.

 

pris
229,00 kr

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede.

 

pris fra
179,00 kr

Fjordrejer en en rigtig dansk sommerdelikatesse. De smager himmelsk på et stykke surbrød med smør og gerne lidt hjemmerørt mayonnaise - altså den helt klassiske anretning. Eller server dem med danske asparges og sauce mousseline - ja, så har du den vel nok mest luksuriøse og velsmagende danske sommerklassiker, der findes.

Kan bestilles til levering torsdag i uge 19+22.

 

pris
509,00 kr

Disse rejer er lidt dyrere end de gængse - men så fås de altså heller ikke bedre. De store håndpillede rejer er saftspændte med masser af "bid" og smager helt fantastisk.

 

pris
219,00 kr

Skønne jomfruhummere til en god middag! Jomfruhummerens kød er lækkert og har samme karakteristika som hummerkød. Perfekt som en lækker forret til en særlig god frokost.

Kan bestilles til levering i uge 17+18.

 

pris fra
219,00 kr