0

Færøsk laks

Færøsk laks, Færøsk laks
Nettoindhold: 1200 g
Min. holdbarhed: Leveringsdag + 2 dage

Fra det iskolde hav omkring Færøerne

En unik fersk laks - og et enestående opdrætskoncept fra det nordvestlige Færøerne, som er et område kendetegnet for sine ideelt iskolde, rene og krystalklare vande.

Vores færøske laks er af en fantastisk kvalitet og er opdrættet uden brug af antibiotika og GMO.

Denne laks både smager, føles - og ser ud som en vildlaks qua en metode til lakseopdræt, der fungerer i perfekt harmoni med naturen, uden brug af kemikalier og antibiotika og med plads for laksen at boltre sig på.

Indeholder:

  • 8 stk. Færøsk laks (Salmo salar - Salmonidae), Færøsk opdræt, á 150 g (ca. 1200 g)
Læs mere
418 kr.
348,33 kr. pr. kg.
Nettoindhold: 1200 g
Min. holdbarhed: Leveringsdag + 2 dage
418 kr.
348,33 kr. pr. kg.

Læs mere

Laksen er fast i kødet og har en udpræget smag af frisk hav, som både skyldes det skånsomme opdræt og det rene og iskolde hav, der omgiver Færøerne.

Fedtindholdet er lavere end i de norske laks, og den konstante havtemperatur på mellem 4 og 6 grader gør, at laksen er mindre stresset under opdrættet. Dét, i kombination med at der arbejdes med meget lav densitet i ringene, som laksen opdrættes i, så fiskene har mere plads at bevæge sig på, gør bla. at fedtet bedre integreres i kødet, hvilket i sidste ende gør kødet mere fast og spændstigt.

Ingen kemi og medicin - men masser af knofedt
Den færøske laks opdrættes helt uden brug af antibiotika, kemikalier og aflusningsmidler. Færøernes naturlige miljø betyder, der hverken er sygdoms- eller luseproblemer. Hvad med bure og net? Dem renser de med vand og knofedt - intet andet!. Det er også en slags naturkraft. Vi tror 100% på at principperne bag disse laks er fremtiden. Og vi er sikre på, dét kan smages.

Læs mere

Ingredienser:

Latinske betegnelse: Salmo salar – Salmonidae

Allergener:

Fisk

Læs mere
Video: Sådan steger du laks perfekt

Om Færøsk laks

Laksen er fast i kødet og har en udpræget smag af frisk hav, som både skyldes det skånsomme opdræt og det rene og iskolde hav, der omgiver Færøerne.

Fedtindholdet er lavere end i de norske laks, og den konstante havtemperatur på mellem 4 og 6 grader gør, at laksen er mindre stresset under opdrættet. Dét, i kombination med at der arbejdes med meget lav densitet i ringene, som laksen opdrættes i, så fiskene har mere plads at bevæge sig på, gør bla. at fedtet bedre integreres i kødet, hvilket i sidste ende gør kødet mere fast og spændstigt.

Ingen kemi og medicin - men masser af knofedt
Den færøske laks opdrættes helt uden brug af antibiotika, kemikalier og aflusningsmidler. Færøernes naturlige miljø betyder, der hverken er sygdoms- eller luseproblemer. Hvad med bure og net? Dem renser de med vand og knofedt - intet andet!. Det er også en slags naturkraft. Vi tror 100% på at principperne bag disse laks er fremtiden. Og vi er sikre på, dét kan smages.

Produktinformationer

Ingredienser:

Latinske betegnelse: Salmo salar – Salmonidae

Allergener:

Fisk