Nulstil dit kodeord×

Fjerkræ

Få alle råvarer til den perfekte MortensAftensmiddag leveret lige til døren i én samlet levering fra Skagenfood. Du får 1. klasses råvarer til den perfekte andesteg. ALT er med.

Kan bestilles til levering i uge 45.

 

pris
649,00 kr

Pouls økologiske ænder er født og opvokset på friland tæt ved Løkken i Nordjylland og derefter slagtet i på selve gården. Ænderne er ca. 98 dage når de slagtes 14 uger gamle (normale "pap" ænder slagtes oftest omkring 50 dage gamle!)

Vælg mellem 2 størrelser

Kan bestilles til levering torsdag i uge 45.

 

pris fra
429,00 kr

Hel fersk økologisk dansk gås til Mortensaften. Den økologiske gås har haft et godt liv og gået ude i det fri, hvor den har spist græsser, ukrudt og insekter. Det gør, at kødet fra denne gås giver en ganske særlig smagsoplevelse.

Kan bestilles til levering torsdag i uge 45.

 

pris
679,00 kr

Hopballe kylling er uden sammenligning vores bedst sælgende kylling - og det er ikke uden grund. De smager simpelthen fantastisk! Nu kan vi også tilbyde disse lækre kyllinger i praktiske og lækre udskæringer.

Vælg mellem lår, overlår eller bryst.

Kan bestilles til levering fredag i uge 40.

 

pris fra
189,00 kr

Hopballe kyllinger er sprængfyldt med god smag og har kød af høj kvalitet. Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd, og de har haft masser af plads at røre sig på.

Kan bestilles til levering i uge 39.

 

pris
319,00 kr

Der er champagne – og der er Krug. Der findes caviar – og der er Beluga. Biler – og Rolls Royce. På samme måde er der kyllinger – og Bressekyllinger. Bressekyllingen er uden tvivl de franske kyllingers Rolls Royce! Her er tale om det fornemmeste fjerkræ i verden.

 

pris
337,00 kr

Alle ved, hvordan høns i asparges skal smage, og vi er sikre på, at vores hjemmelavede udgave ikke vil skuffe dig. Høns i asparges er - på trods af status som "mormormad" - højt elsket af børn og voksne.

Kan bestilles til levering i uge 39+40.

 

pris
249,00 kr