0

Kød

Øko MånedsPakken

Dansk økologisk kvalitetskød i slagterkvalitet. Vi har sørget for afpudsning og udskæring i hygiejniske vacuumpakninger med klare datomærkninger og pakket på knust is.

fra 615 kr. Inkl. fragt
Se mere
Kun
levering fredag
uge 40
- danmarks bedste lam?

1/2 Thy lam - øko

Øko Thy lam har en uovertruffen smag - og er af en fantastisk lækker kvalitet.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 38-47

Sortfods krone

Kødet er yderst velsmagende, mørt, saftigt og samtidigt noget mørkere i farven. Kødet er så juicy og saftspændt grundet det relativt høje intermuskulære fedtindhold. MUMS!

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 38-47

Secreto de pata negra

Svinenes svar på wagyu. Secreto er den møre bovfilet fra det iberiske sortfodssvin. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt svinekød.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 38-47

Presa de pata negra

Svinenes svar på wagyu. Presa er en fantastisk udskæring af nakken fra det iberiske sortfodssvin. Kødstykket er tykt og saftigt, men mere fedtfattig end secreto flank steak.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 33-44

Iberisk sortfodsskinke

Det sorte iberiske svin er grundlaget for Spaniens bedste charcuteriprodukter. Svinene er 12-15 måneder ved slagtning og vejer op mod 150-170 kg.

Læs mere

Bolognese & Boller i karry

Wooden Spoon laver smagsfyldte HEAT middagsretter på glas, som et godt og sundt alternativ i den travle hverdag. Wooden Spoon benytter henkogning hvilket giver lang holdbarhed.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 39

Ungarsk gullashsuppe

Skagenfoods huskok er teamet op med de dygtige kokke fra Mad med MEST i Aalborg og lavet denne fantastiske ungarske gullashsuppe.

Læs mere
Vis flere produkter