0

Kød

Øko MånedsPakken

Dansk økologisk kvalitetskød i slagterkvalitet. Vi har sørget for afpudsning og udskæring i hygiejniske vacuumpakninger med klare datomærkninger og pakket på knust is.

fra 605 kr. 605 kr. pr. kuvert
Se mere
Kun
levering fredag
uge 45
- Skagenfood LandAnd

MortensAften Kassen

Få alle råvarer til den perfekte Mortens Aften middag leveret lige til døren i én samlet levering fra Skagenfood. Du får 1. klasses råvarer til den perfekte andesteg. ALT er med.

Læs mere
669 kr.
Kun
levering fredag
uge 42-44

Svinekæber

Svinekæber er desværre et lidt overset stykke kød, men de seneste år har de med rette fået lidt af en renæssance - og er nu at finde på menukortet på rigtig mange gourmetrestauranter. Og det er slet ikke så underligt - for svinekæber er fulde af saft, kraft, og intens smag. Svinekæber er en lille muskel fra grisens kinder, og da muskler er "hårdt" kød, kræves en lang og tålmodig tilberedning.

Læs mere
239 kr.
Kun
levering fredag
uge 44
- danmarks bedste lam?

1/2 Thy lam - øko

Øko Thy lam har en uovertruffen smag - og er af en fantastisk lækker kvalitet.

Læs mere
1799 kr.
Kun
levering fredag
uge 42-44

Kalvehaler

Kalvehaler er kongerne af "simremad" og bestemt ikke hverdagskost længere, desværre - det tager nemlig laaang tid at lave... Men med lidt planlægning er det faktisk rigtigt nemt - når først det er sat over passer det nemlig sig selv! Og belønningen er intet mindre end fantastisk. Så selvom det måske lyder lidt gammeldags, og bøvlet - så får de altså vores allervarmeste anbefaling - prøv dem og du bliver overrasket over, hvor godt de smager.

Læs mere
419 kr.

Hakket kød

Skagenfoods udvalgte hakkede oksekød af krogmodnet dansk økologisk kødkvæg. Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet.

Læs mere
329 kr.

Entrecôte

Skagenfoods udvalgte bøffer - Entrecôte skåret af oksefileten med fedtkant! Vi skærer dem på minimum 400 gram stykket!

Læs mere
299 kr.

Rib eye steaks

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk kødkvæg. Her er det rib eye steaks skåret af oksehøjrebet! Vi skærer dem på ca. 275 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

Læs mere
249 kr.
Vis flere produkter