0

Kød

Øko MånedsPakken

Dansk økologisk kvalitetskød i slagterkvalitet. Vi har sørget for afpudsning og udskæring i hygiejniske vacuumpakninger med klare datomærkninger og pakket på knust is.

fra 605 kr. Inkl. fragt
Se mere
Kun
levering fredag
uge 33-44

Sortfods krone

Kødet er yderst velsmagende, mørt, saftigt og samtidigt noget mørkere i farven. Kødet er så juicy og saftspændt grundet det relativt høje intermuskulære fedtindhold. MUMS!

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 33-44

Secreto de pata negra

Svinenes svar på wagyu. Secreto er den møre bovfilet fra det iberiske sortfodssvin. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt svinekød.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 33-44

Presa de pata negra

Svinenes svar på wagyu. Presa er en fantastisk udskæring af nakken fra det iberiske sortfodssvin. Kødstykket er tykt og saftigt, men mere fedtfattig end secreto flank steak.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 33-44

Iberisk sortfodsskinke

Det sorte iberiske svin er grundlaget for Spaniens bedste charcuteriprodukter. Svinene er 12-15 måneder ved slagtning og vejer op mod 150-170 kg.

Læs mere

Bolognese & Boller i karry

Wooden Spoon laver smagsfyldte HEAT middagsretter på glas, som et godt og sundt alternativ i den travle hverdag. Wooden Spoon benytter henkogning hvilket giver lang holdbarhed.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 39

Ungarsk gullashsuppe

Skagenfoods huskok er teamet op med de dygtige kokke fra Mad med MEST i Aalborg og lavet denne fantastiske ungarske gullashsuppe.

Læs mere

Hakket kød

Skagenfoods udvalgte hakkede oksekød af krogmodnet dansk økologisk kødkvæg. Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet.

Læs mere
Vis flere produkter