Nulstil dit kodeord×

Skaldyr

Disse rejer er lidt dyrere end de gængse - men så fås de altså heller ikke bedre. De store håndpillede rejer er saftspændte med masser af "bid" og smager helt fantastisk.

 

pris
219,00 kr

King crabs, kongekrabber eller Kamtschatkakrabber? Kært barn har mange navne. Men én ting er sikkert det er nogle af de mest eksklusive og dyre krabber i verden. Kødet er lettere sødlig, og smagen og saftigheden er i en klasse for sig selv. Har du aldrig prøvet denne fantastiske delikatesse før må du ikke snyde dig selv for denne oplevelse - de er vanedannende lækre.

Kan bestilles til levering fredag i uge 12+13.

 

pris
935,00 kr

Der er ikke mange ting der spiller bedre med hinanden end denne Belgiske og Nordfranske klassiker! Moules marinières med sprøde fritter - og en god aïoli at dyppe i... Her har vi lavet en kasse hvor du får alle ingredienser - inkl en flaske skøn hvidvin. Her er nok til 4 sultne!

Kan bestilles til levering i uge 13.

 

pris
359,00 kr

Det nærmest vælter ind med skønne flotte jomfruhummere på auktionerne i Skagen og Strandby lige nu - og det presser for en gang skyld priserne helt i bund. Det skal I naturligvis også have glæde af, så derfor har vi netop nu et brag af et tilbud. Få 2 kg pivfriske jomfruhummere - og betal for 1!

Kan bestilles til levering fredag i uge 12.

 

pris
249,00 kr

Skønne jomfruhummere til en god middag! Jomfruhummerens kød er lækkert og har samme karakteristika som hummerkød. Perfekt som en lækker forret til en særlig god frokost.

Kan bestilles til levering fredag i uge 12+13.

 

pris fra
249,00 kr