Nulstil dit kodeord



×

Det er nemt:

  1. Læg jomfruhummerne med ryggen opad, del halepartiet i 2 (på den lange led) med en kniv og fjern den sorte "streng" (tarm).
  2. Læg dem i en foliebakke og pensl dem med olie (f.eks. persilleolie).
  3. Sæt bakken på grillen ved indirekte varme i 5-7 min. 

Om jomfruhummerne

Jomfruhummere

×

Jomfruhummere

Skønne hele jomfruhummere, bl.a. fanget i farvandene omkring Læsø. Jomfruhummerens kød er lækkert og har samme karakteristika som hummerkød.

Grill dem med lidt krydderolie eller vælg blandt de mange andre skønne opskrifter.

For at sætte prikken over I’et på dine jomfruhummere, skal du blot selv have flage salt, brød, citron, og evt. smør, olie og persille. 

Vælg mellem:

  • Jomfruhummere, hele og ferske, 1 kg
  • Jomfruhummere, hele og ferske, samt persilleolie, 2 kg

Holdbarheden er 1-2 dage fra modtagelse.

219,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Disse rejer er lidt dyrere end de gængse - men så fås de altså heller ikke bedre. De store håndpillede rejer er saftspændte med masser af "bid" og smager helt fantastisk. Rejerne stammer fra skånsomt MSC certificeret fiskeri i det nordøstlige Atlanterhav.

 

pris
189,00 kr