Nulstil dit kodeord



×

Det er nemt:

  1. Læg jomfruhummerne med ryggen opad, del halepartiet i 2 (på den lange led) med en kniv og fjern den sorte "streng" (tarm).
  2. Læg dem i en foliebakke og pensl dem med olie (f.eks. persilleolie).
  3. Sæt bakken på grillen ved indirekte varme i 5-7 min. 

For at sætte prikken over I’et på dine jomfruhummere, skal du blot selv have flage salt, brød, citron, og evt. smør, olie og persille. 

Om jomfruhummerne

Kødet sidder fortrinsvist i halen, men med lidt snilde kan der også tages kød ud af kløerne. Skallerne, der bliver tilbage efter en middag, kan evt. benyttes til at lave en hummerfond.

Jomfruhummere

×

Jomfruhummere

Skønne hele jomfruhummere, bl.a. fanget i farvandene omkring Læsø. Jomfruhummerens kød er lækkert og har samme karakteristika som hummerkød.

Grill dem med lidt krydderolie eller vælg blandt de mange andre skønne opskrifter.

Vælg mellem:

  • Jomfruhummere, hele og ferske, 1 kg
  • Jomfruhummere, hele og ferske, samt persilleolie, 2 kg

Holdbarheden er 1-2 dage fra modtagelse.

Se i videoen hvordan du flækker hele jomfruhummere

199,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Juhu, så er der igen friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Men det er dog stadig i små mængder. Helt friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Kødet i kløerne er hvidt, saftigt, sødligt fast og meget velsmagende. Smagen fra danske taskekrabber er uovertruffen.

 

pris
269,00 kr

Disse rejer er lidt dyrere end de gængse - men så fås de altså heller ikke bedre. De store håndpillede rejer er saftspændte med masser af "bid" og smager helt fantastisk.

 

pris
219,00 kr

Blåmuslingen gør ikke meget væsen af sig under havets mørke bølger, men når den kommer op over overfladen og lander på tallerkenen, får den oftest smilet frem på selv de største skeptikere. Den smager nemlig himmelsk! Blåmuslingen er også kendt som havets kartoffel - fordi den findes i rigelige mængder, er billig og kan anvendes til alverdens gastronomiske lækkerier. Muslinger er skønne på alle tider af året. Om det er i en suppe med masser af rodfrugter, eller om de er tilberedt på grillen, er de en skøn smagsoplevelse.

Kan bestilles til levering fredag i uge 26.

 

pris
119,00 kr

Vi får vores flotte friske sorte hummere fra Jegindø i Limfjorden. Det er en sand luksusspise som bare MÅ prøves. Vejledning i at flække og klargøre hummerne (Homarus gammarus) medfølger.

Kan bestilles til levering fredag i uge 26.

 

pris fra
569,00 kr