0
Bagt laks med ovnbagte rodfrugter og dip - søndag uge 4

Bagt laks med ovnbagte rodfrugter og dip - søndag uge 4

Fremgangsmåde

ASC laks med skindcitrondild
Bagt laks med ovnbagte rodfrugter og dip - søndag

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Skær citronen i skiver.

Kom laksesteaks på en bageplade eller i et ildfast fad. Drys med salt og peber, og læg citronskiver på laksen.

Bag laksen i ovnen i 12-15 min., evt. sammen med rodfrugterne, hvis du ikke allerede har lavet dem.

Hvis du forberedte rodfrugterne tidligere på dagen, og de er blevet kolde, giver du dem 5 min. i ovnen ved 160 grader.

Spis laksen sammen med de ovnbagte rodfrugter og hvidløgs-dild-dip, og pynt med lidt frisk dild.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.