0

Bønne/majs sauté

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rib bønnerne og kog dem i 5-7 minutter. Køl dem af med koldt vand og tør dem. Skær dem i mindre stykker på ca. 1 cm. Fjern bladene fra majskolben og skær majsene fra kolben med en kniv. Skær peberfrugten i tynde strimler. Bønner, majs og peberfrugt sauteres i lidt olie på en pande i ca. 5 min. Tilsæt evt. et presset fed hvidløg og krydr med salt og lidt peber.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.