Kog risene efter anvisning på posen.
Pil løget, skræl guleroden og skyl begge dele grundigt sammen med bladselleriet. Pluk evt. bladene fra selleriet, og gem dem til anretning. Hak lidt af rødløget i fine skiver, og hak resten groft sammen med gulerod og blegselleri.
Lad rødløgskiverne marinere i 1 spsk. eddike pr. person, og krydr med lidt salt.
Varm en gryde op ved høj varme. Steg kødet i 1 spsk olie pr. person under omrøring i ca. 5 min. Rør dog ikke så meget, så kødet ikke kan brune. Tilsæt grøntsagerne og krydderiblandingen, og steg yderligere 5 min. under omrøring. Tilsæt bønnerne og de flåede tomater, og lad retten simre i 10 min. Smag til med salt og peber.
Servér chilien i dybe skåle ovenpå risene, og top med syltet rødløg og creme frisk.
Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika
Kommentarer og forslag til opskriften