0
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

broccoliløgrød peberfrugt
1 min.
Grøntsager

Skær broccoli i små buketter, og skær peberfrugt og løg i strimler.  

Steg grøntsagerne på en meget varm pande i 1/2 tsk. olie pr. person i 3-4 min., og krydr med salt.  

oksekød i strimlerfajita krydderilime
10 min.
Kød

Tag grøntsagerne af panden, tilsæt 1/2 tsk. olie pr. person til panden, og steg kødstrimlerne ved meget høj varme i 2-3 min. Krydr så kødet med salt, fajita krydderi og saften fra lime.  

avokadocherry- eller blommetomaterkoriander
20 min.
Skær topping

Skær avokado i tern og tomater i kvarte, og hak koriander groft. 

creme fraiche 18%
25 min.
Anretning

Fordel de stegte grøntsager i bunden af skåle, kom fajita-kødet henover, og top med avokado, tomater, koriander og creme fraiche.  

Bonusinfo

Fajita indeholder:

25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt. 

*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?