Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær broccoli i små buketter, og skær peberfrugt og løg i strimler.
Steg grøntsagerne på en meget varm pande i 1/2 tsk. olie pr. person i 3-4 min., og krydr med salt.
Tag grøntsagerne af panden, tilsæt 1/2 tsk. olie pr. person til panden, og steg kødstrimlerne ved meget høj varme i 2-3 min. Krydr så kødet med salt, fajita krydderi og saften fra lime.
Skær avokado i tern og tomater i kvarte, og hak koriander groft.
Fordel de stegte grøntsager i bunden af skåle, kom fajita-kødet henover, og top med avokado, tomater, koriander og creme fraiche.
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kundekommentarer ()