0
Team DK Just-heat: kylling korma med spinat, bulgur og koriander

Team DK Just-heat: kylling korma med spinat, bulgur og koriander

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
chicken korma
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

 

Microbølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000 W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000 W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs så går det hurtigere og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk: 
Tidsangivelserne er vejledende da output varierer en del fra mikrobølgeovn til microbølgeovn - prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 minutter 
til den er gennemvarm.

bulgur
2 min.
Bulgur

Kog bulgur efter anvisningen på posen.

babyspinat
5 min.
Spinat:

Skyl spinaten i 2 hold koldt vand - dræn vandet fra og slyng den tør i en salatslynge.

koriander
15 min.
Anretning:

Kom den skyllede og tørrede spinat i en skål og hæld den brandvarme chicken korma over – vent 1 minut og vend rundt. Anret som vist på billedet, top retten med koriander. 

 

Kommentarer og forslag til opskriften

Næringsindhold pr. person:

Energi:
4000 kjl/956 kcal
Fedt:
25,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
13,3 g
Kulhydrat:
136 g
heraf sukkerarter:
8,02 g
Kostfibre:
14,2 g
Protein:
43,9 g