0

Karbonader med kartofler og gulerødder - onsdag uge 8

Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
kartoflerHakket grisekødægrasppersilledildcreme fraiche 18%
1 min.
Karbonader med kartofler og gulerødder - onsdag

Skrub eller skræl kartoflerne, og skær evt. de store over, så kartoflerne har ca. samme størrelse.

Kog kartoflerne sammen med de foodpreppede gulerodsstave i saltet vand i ca. 10-12 min. 

Form 1 karbonade pr. pers., så de er ca. 2 cm høje.

Pisk æg i en tallerken, og kom rasp, salt og peber i en anden tallerken.

Vend først karbonaderne i æg, og derefter i rasp.

Steg karbonaderne ved middelhøj varme i olie i ca. 4-5 min. på hver side, til de er gennemstegte. 

Hak persille og dild, og rør det sammen med creme fraiche, salt og peber. 

Spis karbonaderne med de kogte kartofler og gulerødder, og servér dippen til.

Kommentarer og forslag til opskriften