Fif: Du kan lave retten vegetarisk ved at erstatte kylling med 120 g kogtebutterbeans pr. person. Det smager også virkelig godt!
Fremgangsmåde
Skjul tidslinje
Lad os starte med:
Skyl grønt, frugt og krydderurter.
Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager.
Find alle ingredienser og redskaber frem.
Kormasauce
Hak rødløg, hvidløg, ingefær og evt. chili fint.
Skær kyllingen i mindre stykker. Varm en gryde med olie, og svits løg, hvidløg, ingefær, chili og garammasala i 2 minutter.
Svits så kyllingen i 4-5 minutter.
Kom derefter tomatpuré, kokosmælk, vand, salt og peber på panden, og lad saucen simre i 10-15 minutter.
Blomkålsris
Skær blomkålen i mindre buketter, og kør til helt små stykker i en foodprocessor.
Hak hvidløg fint.
Pisk derefter æggene sammen med salt og peber i en skål.
Varm en pande med olie op til middelvarme, og svits hvidløg og blomkålsris på panden i 4-5 minutter, eller indtil de ikke længere er rå, men stadig har bid.
Skub blomkålsrisene til side, hæld æggemassen på panden, og rør rundt i den, til den næsten er fast. Bland så æggene godt sammen med blomkålsrisene.
25 min.
Anretning
Spis blomkålsrisene med kormasaucen til, og top med koriander.
Kommentarer og forslag til opskriften