Skær kartofler i stykker hvis de er for store. Hæld olivenolie i bunden af en sauterpande. Hak løg og hvidløg, skær pølsen i skiver, og sauter det hele i olien. Kom kartofler og 1 laurbærblad ved. Drys med lidt paprika. Krydr med salt og peber og hæld vand på, så det dækker halvt.
Lad retten simre 20-30 min. til kartoflerne er møre, uden at være kogt ud, og til væsken er blevet til en slags sauce. Passer fint til fjerkræ- og kødretter.
Om Chorizo picante:
Spanske Louis Gil laver økologisk charcuterie fra allerøverste hylde og det gælder også hans chorizo. Den krydrede chorizo af spansk svinekød og spæk er tørret i hesteskoform og har en intens, rød farve, en aromatisk duft og en fyldig, stærk smag.
Denne super smagsfulde chorizo kommer fra familie virksomheden Luis Gil i Rioja i det nordlige Spanien. Familiens oldemor Marie startede fremstilling af charcuterie i 1920'erne, og hun solgte hendes produkter på det lokale marked. Sønnen Luis videreførte traditionerne og professionaliserede virksomheden. Den nye generation har investeret i omlægningen af egen svinefarm med økologiske svin, som danne grundlag for disse sublime Produkter.
Kommentarer og forslag til opskriften