Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skrub kartoflerne grundigt, skær dem i både, og vend dem med lidt olivenolie, salt og krydderiblandingen.
Bag kartoflerne i ca. 25 min., til de er møre, og har taget godt med farve.
Skyl blomkålet, skær det ud i buketter, og skær dem derefter i tynde skiver med en kniv eller et mandolinjern.
Rist nødderne på en tør pande, til de har taget lidt farve. Hak dem groft med en kniv.
Vend blomkål, nødder og masser af fintrevet limeskal og -saft sammen i en skål.
Varm en pande op vej højeste blus, og tilsæt 2 tsk olie pr. person. Del fisken i kuvertstykker, steg dem ca. 3-4 min. på skindsiden, og derefter 30 sekunder på den anden side. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Anret ris, fisk og syrlig blomkål på en tallerken.
Velbekomme!
Stegt kartoffel krydderi indeholder:
30% paprika, 15% hvidløgspulver, 10% løgpulver, 10% rosmarin, 10% persille, 10% timian, 10% sort peber, 5% chipotle chili
Kommentarer og forslag til opskriften