0
Team DK Stegt torsk med syrlig blomkål og sprøde krydderbagte kartofler

Team DK Stegt torsk med syrlig blomkål og sprøde krydderbagte kartofler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
1 min.
Kartofler

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Skrub kartoflerne grundigt, skær dem i både, og vend dem med lidt olivenolie, salt og krydderiblandingen.

Bag kartoflerne i ca. 25 min., til de er møre, og har taget godt med farve.

blomkållimecashewnødder
5 min.
Blomkål

Skyl blomkålet, skær det ud i buketter, og skær dem derefter i tynde skiver med en kniv eller et mandolinjern.

Rist nødderne på en tør pande, til de har taget lidt farve. Hak dem groft med en kniv.

Vend blomkål, nødder og masser af fintrevet limeskal og -saft sammen i en skål.

torskefilet uden skind
15 min.
Kuller

Varm en pande op vej højeste blus, og tilsæt 2 tsk olie pr. person. Del fisken i kuvertstykker, steg dem ca. 3-4 min. på skindsiden, og derefter 30 sekunder på den anden side. Krydr med salt og friskkværnet peber.

30 min.
Anretning

Anret ris, fisk og syrlig blomkål på en tallerken.

Velbekomme!

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Stegt kartoffel krydderi indeholder:

30% paprika, 15% hvidløgspulver, 10% løgpulver, 10% rosmarin, 10% persille, 10% timian, 10% sort peber, 5% chipotle chili

Næringsindhold pr. person:

Energi:
4035 kjl/964 kcal
Fedt:
28,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,46 g
Kulhydrat:
128 g
heraf sukkerarter:
2,16 g
Kostfibre:
7,36 g
Protein:
42,8 g