Kog risene efter anvisning på posen.
Forvarm ovnen til 120 grader.
Skær fisken ud i stykker på ca. 4x4 cm, og kom dem op i et ildfast fad, der passer til mængden af fisk. Pil hvidløget, og riv det ned i fadet sammen med skallen fra citronen og 1/2 spsk. olivenolie pr. person. Bag fisken i ca. 10 min., indtil den begynder at flage.
Skræl gulerødderne, og riv dem fint. Skyl korianderen grundigt, og afdryp den for vand. Hak den fint sammen med peanutsene, og kom begge dele op i en skål. Tilsæt citronsaften, fiskesaucen, 1/2 spsk olie og 1/2 tsk. sukker pr. person. Smag saucen godt til med salt, sukker og/eller citronsaft.
Vend gulerødderne godt rundt i dressingen, og smag til igen.
Fordel risene i skåle, anret gulerodssalaten henover, top med den bagte fisk, og hæld den afgivne væske fra fisken udover.
Kommentarer og forslag til opskriften