0
Æggewraps med skindstegt torsk og bagt portobello, gulerod og cherrytomater

Æggewraps med skindstegt torsk og bagt portobello, gulerod og cherrytomater

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Low Carb

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med:

Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går igang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

torskefilet med skind
1 min.
Krydr fisken

Skær fisken i store stykker og krydr den med salt på alle sider og læg til side.

cherry- eller blommetomatergulerodøstershatte
3 min.
Bag grøntsagerne

Forvarm ovnen ved 225 grader.

Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær guleroden i ca. 1 cm. tykkelse, halvér tomaterne og skær svampene i kvarte. Spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1 spsk. olie pr. person og krydr med salt og peber.

Bages i ca. 15 min., indtil de har fået godt med farve og gulerødderne er blevet møre.

creme frisk 9%
15 min.
Krydr creme frisken

Hæld creme frisken i en skål og krydr med salt.

solsikkekerner
20 min.
Rist kernerne

Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen og gem til senere.

25 min.
Steg fisken

Varm en pande op ved høj varme.

Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1/2 spsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden og lad det stege i ca. 3 min. ved middelvarme. 

Vend fisken om på den modsatte side og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider. 

Tag fisken af panden og servér straks. 

æggewraps
29 min.
Varm wrapsne

Varm wrapsne i ovnen som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Servér wrapsne med fisken, de bagte grøntsager, creme frisken og top med ristede kerner.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores æggewraps er lavet på økologiske, danske æg og de smager fantastisk. De indeholder 14 gram protein pr. 100 gram og mætter derfor godt. Et super alternativ til almindelige hvede eller majstortillas. 

De lækre æggewraps er 100% gluten- og laktosefrie, hvilket gør dem til et attraktivt valg for allergikere.