Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går igang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær fisken i store stykker og krydr den med salt på alle sider og læg til side.
Forvarm ovnen ved 225 grader.
Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær guleroden i ca. 1 cm. tykkelse, halvér tomaterne og skær svampene i kvarte. Spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1 spsk. olie pr. person og krydr med salt og peber.
Bages i ca. 15 min., indtil de har fået godt med farve og gulerødderne er blevet møre.
Hæld creme frisken i en skål og krydr med salt.
Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen og gem til senere.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1/2 spsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden og lad det stege i ca. 3 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden og servér straks.
Varm wrapsne i ovnen som angivet på pakken.
Servér wrapsne med fisken, de bagte grøntsager, creme frisken og top med ristede kerner.
Vores æggewraps er lavet på økologiske, danske æg og de smager fantastisk. De indeholder 14 gram protein pr. 100 gram og mætter derfor godt. Et super alternativ til almindelige hvede eller majstortillas.
De lækre æggewraps er 100% gluten- og laktosefrie, hvilket gør dem til et attraktivt valg for allergikere.
Kommentarer og forslag til opskriften