0

Weekend

Kun
levering fredag
uge 25

Asparges, rejer & sauce mousseline...

Grønne og hvide asparges med håndpillede rejer & hestemuleblød sauce mousseline - så blir det sandelig ikke meget bedre! De grønne asparges er fra et lille økologisk landbrug i Jammerbugten nemlig Professorens Køkkenhave, og de hvide er de bedste fra Tyskland.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 25-28

Rødspætte a la Skawbo kassen

Komplet "enkelt-måltidskasse" med alt tilbehør til den fantastiske Skagen-klassiker: "Rødspætte a la Skawbo", som er pandestegt rødspætte på ben med syltede tyttebær, nye kartofler, persillesovs, stegesmør og citron - alt samlet i én kasse.

Læs mere
Kun
levering onsdag
uge 25

Skt. Hans GrillKassen

Vi har lavet en skøn Skt. Hans GrillKasse, der indeholder alle råvarer til en lækker grillaften med venner og familie. Der er prioriteret convenience, kvalitet og nemt tilberedt tilbehør til den perfekte grillaften.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 25-28

Pighvar kassen

Her er en skøn weekend kasse med alle ingredienser til en fantastisk menu med hel ovnbagt pighvar til 4 personer. Vi serverer den hele ovnbagte pighvar med sauce hollandaise, nye kartofler samt citrontimian dampet spidskål og perleløg.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 25+29
- paella

Paella Kassen

Paella Kassen er en komplet kasse med alle ingredienser til en skøn spansk paella. Alt er med i kassen - Patagonske vildtfangede røde Gambas-rejer, økologiske linemuslinger fra Limfjorden, kyllingelår fra Hopballe Mølle, pikant krydret chorizo-pølse, krydderiblanding med ægte safran samt naturligvis de HELT autentiske spanske Bomba ris.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 32

Pizza Kassen

Her er huskokkens bud på den perfekte pizzakasse med alle ingredienser til 4 super lækre pizze – klar på 20 minutter! 100% økologisk.

Læs mere

"Choko de Boeuf" bearnaise

Den perfekte weekendmenu. Vi har sammen med vores slagter sikret os levering af noget af det bedste oksekød vi har smagt, nemlig finsk, JA FINSK! chokolade fodret okse! Højrebene, som er dem vi bruger, bliver krogmodnet i 6-8 uger, så de er perfekte i smag og mørhed. Vi skærer den ud i en såkaldt côte de boeuf (oksekotelet med ben) og leverer dem sammen med pommes frites, færdig sauce bearnaise (den bedste ikke hjemmelavede vi nogensinde har smagt!), svampe og ting til fremstilling af gremolata.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 45

Bouillabaisse

Bouillabaisse - med det store udtræk. Komplet pakke med bouillabaisse + tilbehør. Det er et festmåltid der får englene til at synge.

Læs mere
Vis flere produkter