0

Tapas fra hele verden

Tapas fra hele verden, Tapas

Tapas i tematisk opstilling fra hele verden

Hors d'oeuvre, antipasti eller tapas. Kært barn har mange navne. Oprindeligt er tapas fra Spanien, men det delikate måltid med mange småretter er blevet meget populært i Danmark de seneste år – og med rette - for det er en skøn måde at spise et let måltid sammen.

Hver uge tilbyder vi i samarbejde med den legendariske ostebutik Grand Fromage i Guldsmedegade i Aarhus, en ny tapaspakke til 2 personer. Vi kommer vidt omkring og ugens tapaspakke har altid et tema, fx. Italien, Frankrig, Spanien, Danmark etc.

Så læn dig tilbage, find evt. en god flaske vin eller øl frem og forkæl dig selv og evt. dine gæster med særligt udvalgte gourmetprodukter fra øverste hylde.

Vi sørger for, at alt kan sættes direkte på bordet, så du kun skal sætte dig til bords og evt. tage dig af dine gæster.

Tapaspakken vil bla. indeholde lækre og perfekt modnede oste, krydrede pølser, spændende klassisk charcuteri, lufttørrede skinker, portvinsfigner, skøn paté, hjemmelavet pesto, tapenade, oliven & andet spændende sylt.

Indholdet i Tapaspakken skifter hver uge

Tapaspakken kan bestilles enkelvis fra gang til gang - eller leveres som et abonnement hvor du vælger frekvensen; hver uge, hver 2. eller hver 4. uge. 

 

199kr.

Inkl. gratis fragt

Uge 50

Oste:

  • Krystal Karl øko: Pasturiseret ØKO ko-MÆLK, salt, osteløbe, MÆLKEsyrekultur.
  • Lihmskov Havarti m. jalapenos: Pasturiseret MÆLK, salt, animals-osteløbe, MÆLKEsyrekultur, Jalapenos, konserveringsmiddel: E252.
  • Hvidløgsost: Fløde fra skummeMÆLK, MÆLKEsyrekultur, salt, hvidløg, purløg, citron.

Skinke/pølse:

  • Vindblæst okse med løvstikke og fennikelfrø: Oksekød, svinespæk, salt, E250, dextrose, salt, peber, Ristet fennikelfrø, tørret løvstikke.
  • Vindblæst svinenakke: svinenakke, timian, peber, konservering(250).

Tilbehør:

  • Hjemmelavet Rødløgsrelish: Rødløg,sukker,vand, rødvinseddike, havsalt.
  • Havtorn gelé: havtorn, vand, sukker, gelatine.

Uge 51

Oste:

  • Oste: Comté de Fruitière, Ingredienser: MÆLK, løbe, salt.

Skinke/pølse:

  • Fransk landpaté Ingredienser: Skinkekød, svinefedt, svinelever, skalotteløg, ÆG, MÆLK, salt, æbler, hvidløg, peber, krydderier, gelatine, dextrose, aromatisk plante, E407, naturlig peberaroma, karamel.
  • Mini Crocq naturel/piment: Ingredienser: Svinekød, salt, MÆLKEPULVER, sukker, aroma, krydderier, E250, antioxidant: E300, E301.
  • Cantal skinke,Ingredienser: Svinekød, hvidløg, salt og krydderier, konservering

Tilbehør:

  • Oliventapanade: Oliven, olivenolie, vand, citronsaft, salt og kapers.
  • Provenceoliven: Sorte oliven, salt og herbes de Provence.
  • Små franske Cornichons: Ingredienser: cornichons, løg, vineddike, sennepsfrø og estragon.
Ugens indhold

Uge 50

Oste:

  • Krystal Karl øko: Pasturiseret ØKO ko-MÆLK, salt, osteløbe, MÆLKEsyrekultur.
  • Lihmskov Havarti m. jalapenos: Pasturiseret MÆLK, salt, animals-osteløbe, MÆLKEsyrekultur, Jalapenos, konserveringsmiddel: E252.
  • Hvidløgsost: Fløde fra skummeMÆLK, MÆLKEsyrekultur, salt, hvidløg, purløg, citron.

Skinke/pølse:

  • Vindblæst okse med løvstikke og fennikelfrø: Oksekød, svinespæk, salt, E250, dextrose, salt, peber, Ristet fennikelfrø, tørret løvstikke.
  • Vindblæst svinenakke: svinenakke, timian, peber, konservering(250).

Tilbehør:

  • Hjemmelavet Rødløgsrelish: Rødløg,sukker,vand, rødvinseddike, havsalt.
  • Havtorn gelé: havtorn, vand, sukker, gelatine.

Uge 51

Oste:

  • Oste: Comté de Fruitière, Ingredienser: MÆLK, løbe, salt.

Skinke/pølse:

  • Fransk landpaté Ingredienser: Skinkekød, svinefedt, svinelever, skalotteløg, ÆG, MÆLK, salt, æbler, hvidløg, peber, krydderier, gelatine, dextrose, aromatisk plante, E407, naturlig peberaroma, karamel.
  • Mini Crocq naturel/piment: Ingredienser: Svinekød, salt, MÆLKEPULVER, sukker, aroma, krydderier, E250, antioxidant: E300, E301.
  • Cantal skinke,Ingredienser: Svinekød, hvidløg, salt og krydderier, konservering

Tilbehør:

  • Oliventapanade: Oliven, olivenolie, vand, citronsaft, salt og kapers.
  • Provenceoliven: Sorte oliven, salt og herbes de Provence.
  • Små franske Cornichons: Ingredienser: cornichons, løg, vineddike, sennepsfrø og estragon.