0

Tapas fra hele verden

Tapas fra hele verden, Tapas

Tapas i tematisk opstilling fra hele verden

Hors d'oeuvre, antipasti eller tapas. Kært barn har mange navne. Oprindeligt er tapas fra Spanien, men det delikate måltid med mange småretter er blevet meget populært i Danmark de seneste år – og med rette - for det er en skøn måde at spise et let måltid sammen.

Hver uge tilbyder vi i samarbejde med den legendariske ostebutik Grand Fromage i Guldsmedegade i Aarhus, en ny tapaspakke til 2 personer. Vi kommer vidt omkring og ugens tapaspakke har altid et tema, fx. Italien, Frankrig, Spanien, Danmark etc.

Så læn dig tilbage, find evt. en god flaske vin eller øl frem og forkæl dig selv og evt. dine gæster med særligt udvalgte gourmetprodukter fra øverste hylde.

Vi sørger for, at alt kan sættes direkte på bordet, så du kun skal sætte dig til bords og evt. tage dig af dine gæster.

Tapaspakken vil bla. indeholde lækre og perfekt modnede oste, krydrede pølser, spændende klassisk charcuteri, lufttørrede skinker, portvinsfigner, skøn paté, hjemmelavet pesto, tapenade, oliven & andet spændende sylt.

Indholdet i Tapaspakken skifter hver uge

Tapaspakken kan bestilles enkelvis fra gang til gang - eller leveres som et abonnement hvor du vælger frekvensen; hver uge, hver 2. eller hver 4. uge. 

 

199kr.

Inkl. gratis fragt

Uge 47

Oste:

  • Morbier Cremeaure, ingredienser: Rå ko-MÆLK, salt, osteløbe, MÆLKEsyrekultur, trækul.
  • Cantal. Ingredienser: Pasteuriseret ko-MÆLK, salt, osteløbe, MÆLKEsyrekultur

Skinke/pølse:

  • Mini Crocq naturel/piment: Ingredienser: Svinekød, havsalt, krydderier og aromatiske planter, piment.
  • Rosette de Leon: Ingredienser: Svinekød, salt, LACTOSE, sukker, dextrose, krydderier, konserveringsmiddel: kaliumnitrat, naturligt svinetarm.

Tilbehør:

  • Tomat Tapenade: Ingredienser: Tomater tørrede, olivenolie, tørret purløg, citronskal og hvidløg.
  • Nøddemix: af CASHEW-, MACADEMIA og HASSELNØDDER, MANDLER, der er syltet i æble-/pæresirup
  • Provenceoliven: Sorte tørrede oliven, salt, olivenolie, provencalske urter, hvidløg, alkoholeddike.

Uge 48

Oste:

  • Toma del Margaro: Ingredienser: MÆLK, osteløbe, salt, MÆLKEsyrekultur.

Skinke/pølse:

  • Trøffelskinke: svinelår, sommertrøfler, salt, peber.
  • Salame Finocchiona: svinekød, havsalt, naturlig smag, saccharose, fennikelfrø, krydderier; antioxidant: natriumascorbat; konserveringsmiddel: kaliumnitrat
  • Salame Napoli Picante: Svinekød, salt, chili, E301, E252, E250.

Tilbehør:

  • Geta oliven med sten: oliven, vand, salt, citronsyre. Kan indeholde spor af LUPIN bønner.
  • Hjemmelavet Basilikumpesto: basilikum, solsikkeolie, olivenolie, MÆLK, salt, CASHEWNØDDER, hvidløg.
  • Ristede hasselnødder i Kirsebærsirup: HASSELNØDDER, Kirsebærsirup
Ugens indhold

Uge 47

Oste:

  • Morbier Cremeaure, ingredienser: Rå ko-MÆLK, salt, osteløbe, MÆLKEsyrekultur, trækul.
  • Cantal. Ingredienser: Pasteuriseret ko-MÆLK, salt, osteløbe, MÆLKEsyrekultur

Skinke/pølse:

  • Mini Crocq naturel/piment: Ingredienser: Svinekød, havsalt, krydderier og aromatiske planter, piment.
  • Rosette de Leon: Ingredienser: Svinekød, salt, LACTOSE, sukker, dextrose, krydderier, konserveringsmiddel: kaliumnitrat, naturligt svinetarm.

Tilbehør:

  • Tomat Tapenade: Ingredienser: Tomater tørrede, olivenolie, tørret purløg, citronskal og hvidløg.
  • Nøddemix: af CASHEW-, MACADEMIA og HASSELNØDDER, MANDLER, der er syltet i æble-/pæresirup
  • Provenceoliven: Sorte tørrede oliven, salt, olivenolie, provencalske urter, hvidløg, alkoholeddike.

Uge 48

Oste:

  • Toma del Margaro: Ingredienser: MÆLK, osteløbe, salt, MÆLKEsyrekultur.

Skinke/pølse:

  • Trøffelskinke: svinelår, sommertrøfler, salt, peber.
  • Salame Finocchiona: svinekød, havsalt, naturlig smag, saccharose, fennikelfrø, krydderier; antioxidant: natriumascorbat; konserveringsmiddel: kaliumnitrat
  • Salame Napoli Picante: Svinekød, salt, chili, E301, E252, E250.

Tilbehør:

  • Geta oliven med sten: oliven, vand, salt, citronsyre. Kan indeholde spor af LUPIN bønner.
  • Hjemmelavet Basilikumpesto: basilikum, solsikkeolie, olivenolie, MÆLK, salt, CASHEWNØDDER, hvidløg.
  • Ristede hasselnødder i Kirsebærsirup: HASSELNØDDER, Kirsebærsirup