0

Tapas fra hele verden

Tapas fra hele verden, Tapas

Tapas i tematisk opstilling fra hele verden

Hors d'oeuvre, antipasti eller tapas. Kært barn har mange navne. Oprindeligt er tapas fra Spanien, men det delikate måltid med mange småretter er blevet meget populært i Danmark de seneste år – og med rette - for det er en skøn måde at spise et let måltid sammen.

Hver uge tilbyder vi i samarbejde med den legendariske ostebutik Grand Fromage i Guldsmedegade i Aarhus, en ny tapaspakke til 2 personer. Vi kommer vidt omkring og ugens tapaspakke har altid et tema, fx. Italien, Frankrig, Spanien, Danmark etc.

Så læn dig tilbage, find evt. en god flaske vin eller øl frem og forkæl dig selv og evt. dine gæster med særligt udvalgte gourmetprodukter fra øverste hylde.

Vi sørger for, at alt kan sættes direkte på bordet, så du kun skal sætte dig til bords og evt. tage dig af dine gæster.

Tapaspakken vil bla. indeholde lækre og perfekt modnede oste, krydrede pølser, spændende klassisk charcuteri, lufttørrede skinker, portvinsfigner, skøn paté, hjemmelavet pesto, tapenade, oliven & andet spændende sylt.

Indholdet i Tapaspakken skifter hver uge

Tapaspakken kan bestilles enkelvis fra gang til gang - eller leveres som et abonnement hvor du vælger frekvensen; hver uge, hver 2. eller hver 4. uge. 

 

199kr.

Inkl. gratis fragt

Uge 29
Ost:
  • Fontal del Rossa og Taleggio. Ingredienser: MÆLK, løbe, salt.
Skinke/pølse:
  • Parma Pelatello. Ingredienser: Skinke, salt.
  • Salame Cacciatore. Ingredienser: svinekød, bacon, salt, dextrin, paprika, MÆLKEPULVER, SOJAaprotein, dextrose, krydderier, aroma, konsistensmiddel: E451, hvidløg, konserveringsstof: E250, E252, antioxidant: E301, farvestof: E120, E160c. Overfladen behandlet med E202, E235.
  • Salame Ventricina. Svinekød, salt, dextrose, peber, aroma, pepperontini, Hvidløg,antioxidanter, E300, E252, E250.
Tilbehør:
  • Basilikumpesto. Ingredienser: basilikum, solsikkeolie, olivenolie, salt, CASHEWNØDDER, hvidløg.
  • Italienske Nocellara oliven. Ingredienser: Økologiske oliven, vand, salt, citronsyre. Kan indeholde spor af LUPIN bønner og olivensten.
Uge 30
Ost:
  • Mahon Ung: pasteuriseret koMÆLK, osteløbe, MÆLKEsyrekultur, salt.
  • Manchego 3mdr: Rå fåreMÆLK, osteløb, salt,MÆLKEsyrekultur.
Skinke/pølse:
  • Spansk Bjergpaté: svinekød, lever, urter og krydderier.
  • Serranoskinke: Svinekød, salt.
Tilbehør:
  • Aioli: Rapsolie, vand, ÆGGEBLOMMER, vineddike, hvidløg, salt, krydderier.
  • Membrillo: kvæde og sukker.
  • Saltede Cashewnødder: CASHEWNØDDER og salt.
Uge 31
Ost:
  • Lihmskov m. ramsløg, Ingredienser: Pasturiseret koMÆLK, salt, animals-osteløbe, MÆLKEsyrekultur, ramsløg
  • Gudenå, Ingredienser: Pasturiseret koMÆLK, salt, mikrobiel osteløbe, MÆLKEsyrekultur,
Skinke/pølse:
  • Okse i modvind, Ingredienser: Oksekød, krydderier (gul SENNEP-mel, glykosesirup, dextrose, salt, E621, mononatriumglutaminat, antioxidant,( E301,E300)aroma , konservering E250.
  • Vindblæst gris: Svinekød 85%, spæk, GLD(E575) salt, peber, hvidløg, dextrose, koriander,salvie, konservering E250.
Tilbehør:
  • Rød Pesto: Basilikum, olivenolie, tørrede tomater, parmesan (MÆLK), CASHEWNØDDER, hvidløg og salt.
  • Grønne tomater: grønne tomater. eddike, sukker.
  • Havtorn gele: Havtorn, vand, sukker, gelatine.
Ugens indhold
Uge 29
Ost:
  • Fontal del Rossa og Taleggio. Ingredienser: MÆLK, løbe, salt.
Skinke/pølse:
  • Parma Pelatello. Ingredienser: Skinke, salt.
  • Salame Cacciatore. Ingredienser: svinekød, bacon, salt, dextrin, paprika, MÆLKEPULVER, SOJAaprotein, dextrose, krydderier, aroma, konsistensmiddel: E451, hvidløg, konserveringsstof: E250, E252, antioxidant: E301, farvestof: E120, E160c. Overfladen behandlet med E202, E235.
  • Salame Ventricina. Svinekød, salt, dextrose, peber, aroma, pepperontini, Hvidløg,antioxidanter, E300, E252, E250.
Tilbehør:
  • Basilikumpesto. Ingredienser: basilikum, solsikkeolie, olivenolie, salt, CASHEWNØDDER, hvidløg.
  • Italienske Nocellara oliven. Ingredienser: Økologiske oliven, vand, salt, citronsyre. Kan indeholde spor af LUPIN bønner og olivensten.
Uge 30
Ost:
  • Mahon Ung: pasteuriseret koMÆLK, osteløbe, MÆLKEsyrekultur, salt.
  • Manchego 3mdr: Rå fåreMÆLK, osteløb, salt,MÆLKEsyrekultur.
Skinke/pølse:
  • Spansk Bjergpaté: svinekød, lever, urter og krydderier.
  • Serranoskinke: Svinekød, salt.
Tilbehør:
  • Aioli: Rapsolie, vand, ÆGGEBLOMMER, vineddike, hvidløg, salt, krydderier.
  • Membrillo: kvæde og sukker.
  • Saltede Cashewnødder: CASHEWNØDDER og salt.
Uge 31
Ost:
  • Lihmskov m. ramsløg, Ingredienser: Pasturiseret koMÆLK, salt, animals-osteløbe, MÆLKEsyrekultur, ramsløg
  • Gudenå, Ingredienser: Pasturiseret koMÆLK, salt, mikrobiel osteløbe, MÆLKEsyrekultur,
Skinke/pølse:
  • Okse i modvind, Ingredienser: Oksekød, krydderier (gul SENNEP-mel, glykosesirup, dextrose, salt, E621, mononatriumglutaminat, antioxidant,( E301,E300)aroma , konservering E250.
  • Vindblæst gris: Svinekød 85%, spæk, GLD(E575) salt, peber, hvidløg, dextrose, koriander,salvie, konservering E250.
Tilbehør:
  • Rød Pesto: Basilikum, olivenolie, tørrede tomater, parmesan (MÆLK), CASHEWNØDDER, hvidløg og salt.
  • Grønne tomater: grønne tomater. eddike, sukker.
  • Havtorn gele: Havtorn, vand, sukker, gelatine.