Hvilket måltid skal jeg lave først?
Vi anbefaler, at du altid spiser fisken på dag 1 eller 2 og generelt følger den rækkefølge, som vi har opsat måltiderne i. På denne måde oplever du de mest friske råvarer.
Alt fisk og kød kan dog fryses ned – hvis du ønsker at forskyde enkelte retter.
Hvordan finder jeg gamle opskrifter?
På skagenfood.dk kan du i menupunktet Opskrifter finde alle de opskrifter, som vi har anvendt i vores fiske- og måltidskasser.
Du kan nemt sortere i hvilke kasser de er anvendt og søge på specifikke ingredienser.
Du kan ligeledes sortere efter tidsforbrug eller sæson.
På den enkelte opskrift kan du ændre antal personer og dermed få mængderne, som præcist passer til din families størrelse.
Hvordan giver jeg feedback på en opskrift?
Det er muligt at give feedback på vores opskrifter via hjemmesiden. Du skal blot gå ned i bunden af opskriften. Her kan du give opskriften stjerner og skrive en kommentar.
Alle kommentarer læses af kokkene og andre relevante personer, så vi anbefaler at give ris og ros denne vej. På denne måde har du som kunde indflydelse på, hvilke opskrifter, som vi genbruger og hvordan fremtidige opskrifter skal være.
Hvordan holder jeg ingredienserne friske?
I bunden af skagenfood.dk er der en rubrik med overskriften god opbevaring af grønt her er alle frugter og grønsager inddelt og under hver enkelt står der, hvordan du bedst opbevarer denne frugt eller grøntsag.
Kød og fisk skal altid opbevares på køl. Fisken skal opbevares imellem 0-2 grader, og kødet skal opbevares imellem 0-5 grader.
Du kan med fordel lægge en pose is fra kølekassen op ad din fisk i køleskabet. På denne måde kan fisken holdes tæt på 0 grader.
Kan jeg fryse fisken?
Fisken leveres altid helt fersk og kan sagtens fryses ned.
Har kød og fisk været frosset?
Vi leverer altid frisk kød og fisk, som ikke tidligere har været frosset.
Du kan derfor altid lægge varer i fryseren, som du ikke forventer at få brugt indenfor holdbarhedsdatoen.