0

Krabbekløer

Krabbekløer, Krabbekløer

Så er der igen friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. 

I Danmark er det hovedsageligt kløerne fra taskekrabberne som spises - og kløerne fra hannerne er de største og mest kødfyldte. Kødet i kløerne er hvidt, saftigt, sødligt fast og meget velsmagende. Smagen fra de danske taskekrabber er ganske simpelt uovertruffen - og spørger du vores huskok hvad der er hans favoritskaldyr så er svaret promte: KRABBEKLØER!

Kløerne er pivnemme at tilberede og kræver kun følgeskab af en eller flere simple dressinger og lidt godt brød. Og så er et glas køligt hvidvin dertil altså heller ikke dumt helt dumt :-) Prøv fx med en tysk riesling med en smule liflig restsødme til at komplimentere den naturligt søde smag i krabbekødet! Uha kan du høre det? Det er englene der synger! 

Indeholder:

  • Krabbekløer, ca. 1,5 kg 

Se opskriftsforslag her >

Skal spises fredag eller lørdag

Læs mere
Holdbarhed: Leveringsdag + 2 dage

Læs mere

Allergener:

Skaldyr

Læs mere
Video: Sådan koger og klargør du krabbeklør

Produktinformationer

Allergener:

Skaldyr