0

Lammeryg fra Varde Ådal

Lammeryg fra Varde Ådal, Lammeryg fra Varde Ådal

Økologisk lam i verdensklasse

Varde Ådal er et familiedrevet landbrug som sætter økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed i højsæde. Familien består af Eva, Torben og de 3 sønner Emil, Anton og Asger.

De overtog slægtsgården i 1989 hvor det hele startede ud med får som et hobbyprojekt. Men et får blev til flere og i dag er får og lam deres primære levevej, udover produktion af grøntsager, æg, høns, kyllinger, ænder, gæs, kaniner og grise samt en lille gårdbutik, stalddørssalg og eget slagteri. Jo der er gang i den! 

Deres 30 hektar jord ligger i Nationalpark Vadehavet, hvor fårene sommergræsser og der laves hø. På de øvrige arealer rundt om gården produceres der kartofler, grøntsager og vinterfoder.

Varde Ådal er et økologisk landbrug med 400 moderfår og texel væddere. Moderfårene er af racen Dorset som er karakteriseret ved, at de går i brunst flere gange om året, modsat andre racer, der kun går i brunst på et bestemt tidspunkt på året. 

Der læmmes tre gange om året (januar, april og november). Kombinationen er Dorset og Texel danner sunde, stærke, kødfulde lam med en god kødstruktur og en fantastisk smag! 

Varde Ådal leverer lam til mere end 15 danske restauranter med Michelinstjerner - så kvaliteten er selvsagt tårnhøj! 

Kassen indeholder:

  • Lammeryg, ca. 1,3 kg

Kommer i vacuum og kan fryses.

Læs mere