0

MK Skyrboller

MK Skyrboller, MK Skyrboller
Nettoindhold: 1080 g
Min. holdbarhed: Levering + 2 dage

De lækre Økologiske skyrboller fra Michelle Kristensen

Dette siger MK om skyrbollerne:

Det er en af de mest populære opskrifter jeg har lavet – min MK skyrboller. Grunden? Fordi de er meget rige på protein og fattigere på kulhydrater sammenlignet med den normale grovbolle. Hvor den normale grovbolle indeholder pr 100 gram ca. 249 kcal, 44 gram kulhydrat og 8.4 gram protein så indeholder en MK skyrbolle pr. 100 gram ca. 154 kcal, 12 gram protein og 7.2 gram kulhydrater.

Med andre ord får du en bolle, som er laverer på kulhydrater og højere på proteiner. Og så smager de virkelig lækre!

Jeg bruger dem til alt fra morgenboller til sandwichbrød, toastbrød og burgerboller.

Indeholder: 

  • 12 stk. MK Skyrboller, á 90 g.

OBS: MK Skyrboller er optøet ved modtagelse, og egner sig derfor ikke til at blive nedfrosset igen.

 

Læs mere
Nettoindhold: 1080 g
Min. holdbarhed: Levering + 2 dage

Michelle Kristensen er et kendt ansigt og har blandt andet jævnligt deltaget som fast ekspert på Go’ Morgen Danmark gennem de sidste 8 år. Her har hendes ønske været at udbrede sit budskab om, at livet er for kort til kedelige måltider og sultne maver, og at man med relativt enkelte greb kan spise måltider med magret kød og masser af grønt uden at gå på komprimis med den gode smag og en fyldt mave.

Michelle Kristensen har i løbet af de seneste 10 år udviklet mere end 1000 opskrifter. MK’s opskrift på skyrboller har stadig førstepladsen som den mest populære. Fælles for MK's opskrifter er, at de er nemme og hurtige. Michelle har som mål, at opskrifterne skal tilfredsstille både krop og hjerne, og give dig lyst til at prøve ting af og bytte råvarer ud, så du selv bliver en ørn i et køkken, hvis det er dit mål. 

Læs mere
Om Michelle Kristensen

Michelle Kristensen er et kendt ansigt og har blandt andet jævnligt deltaget som fast ekspert på Go’ Morgen Danmark gennem de sidste 8 år. Her har hendes ønske været at udbrede sit budskab om, at livet er for kort til kedelige måltider og sultne maver, og at man med relativt enkelte greb kan spise måltider med magret kød og masser af grønt uden at gå på komprimis med den gode smag og en fyldt mave.

Michelle Kristensen har i løbet af de seneste 10 år udviklet mere end 1000 opskrifter. MK’s opskrift på skyrboller har stadig førstepladsen som den mest populære. Fælles for MK's opskrifter er, at de er nemme og hurtige. Michelle har som mål, at opskrifterne skal tilfredsstille både krop og hjerne, og give dig lyst til at prøve ting af og bytte råvarer ud, så du selv bliver en ørn i et køkken, hvis det er dit mål. 

Se opskriften her

Se opskrift på MK skyrboller her 

Produktinformationer

Ingredienser:

Økologisk Skyrboller

Ingredienser: Til 100 gram færdigvare er anvendt: Skyr*(73g), Æg (35g), Havreklid*, loppefrøskallen*, Bagepulver (majsstivelse, vinstenpulver (E336), hævemiddel (E500))*, Havsalt, Sesamfrø

*= Økologisk dyrket ingrediens

Allergener:

Æg

Sesamfrø

Havre

Næringsindhold pr. 100g:

Energi:154Kcal / 834 kJ
Fedt:5.3 g
- heraf mættede fedtsyrer:1 g
Kulhydrater:7.2 g
- heraf sukkerarter:0 g
Protein:12 g
Salt:1.5 g