Det bedste foråret kan tilbyde
Grønne og hvide asparges med håndpillede rejer & hestemuleblød sauce mousseline - så blir det sandelig ikke meget bedre!
Det vælter op af jorden med skønne asparges lige nu - så fra maj og indtil Skt. Hans er det bare med at guffe så mange som muligt! Og intet akkompagnerer de lækre asparges bedre end rejer og sauce mousseline - et rent "Match made in heaven".
Så her får du det bedste foråret kan tilbyde af skønne sæsonaktuelle luksusråvarer til et nemt tilberedt måltid.
Friske hvide & grønne asparges med søkogte og håndpillede rejer, dild og sauce mousseline.
Vælg mellem:
- 2-3 personer (stor forret)
- 4-5 personer (store forretter eller 2-3 hovedretter)
Prøv at drikke en god tysk riesling, gerne halbtrocken eller feinherb dertil…. Åhh - og nyd så englesangen. Alternativt er vine baseret på sauvignon blanc druen også et hit til asparges.
Se tjekliste og vejledning HER