ALT er med = INGEN indkøb eller stress!
Vi har udvalgt det bedste af det bedste til årets JuleMåltidsKasser. Denne danske frilands mulardand har haft gode og ordentlige vækstbetingelser hos en dansk producent og har ikke været frosset.
Der er et rigtig fint forhold mellem kød og fedtstruktur - hvilket er garanti for velsmagende og saftigt andekød. Kødets struktur gør, at det ikke bliver tørt under tilberedningen, og det svinder meget lidt.
Denne and er yderst velsmagende og kendt for sit meget lækre og fyldige brystkød og kamsteg, hjemmelavet rødkål og øko Agen svesker.
Til ris á la manden bruger vi øko jersey hømælk og creme double (48% piskefløde), de bedste spanske mandler og polynesiske grand cru vaniljestænger fra Bora Bora. Kirsebærsaucen er naturligvis den gode med masser af mørk rom fra Hybengaarden her i Vendsyssel.
Der vil til hver enkelt ret medfølge udførlig "step by step" beskrivelser samt video-tutorials på de vigtige fremgangsmåder til fx brunede kartofler, så selv uerfarne amatørkokke vil få succes. Se også videoer i fanebladene nedenfor.
Anden er opdrættet på friland og slagtet i Danmark og leveres fersk
Kassen indeholder fersk nyslagtet dansk and, flæskesteg og ris á la mande til 4-6 pers
Se vejledning med and, flæskesteg og ris a la mande samt næringsindhold HER
Leveres mandag 22/12.
Holdbarhed: til den 26/12-2025