Fantastisk nytårsmenu fra smagens mester, Michel Michaud!
For 13. år i træk tilbyder vi en eksklusiv nytårsmenu. I år i samarbejde med den franske mesterkok, det legendariske ikon, kokkenes kok, smagens mester, ja kært barn har mange navne: Michel Michaud.
Michaud er tidligere køkkenchef på bla. Ruths Hotel, Søllerød Kro, Kong Hans Kælder og Falsled Kro. Sammen med vores egen huskok Jacob Dahl har Michaud lavet en helt fantastisk 4 retters nytårsmenu inkl. luksuriøse appetizers, brød, smør & kransekage.
Alt er med - alt er færdiglavet - skal blot lunes og anrettes.
Obs: Menuen sælges efter "Først til mølle" og vi anbefaler derfor, at du bestiller i god tid. De sidste mange år har vi desværre måtte skuffe mange, da vi måtte melde udsolgt meget tidligt.
Menuen koster 719 kr. pr. kuvert
Dette inkluderer snacks & appetizers, 4 retters menu, brød & smør samt kransekage (alt inkl.)
SkagenMenu Nytår 2025 leveres i hele landet - undtaget ikke brofaste øer - direkte til din hoveddør i løbet af natten eller formiddagen den 30. december 2025 (senest kl. 12.00).
Bemærk at der vil blive opkrævet 59 kr. i fragtomkostninger pr. ordre.
Sidste frist for afbestilling er 18/12 kl. 12.
Se vejledning, næringsindhold og tjekliste HER > (følger)
SkagenMenu Nytår 2025:
Snacks & appetizers:
Prunier Caviar ”Selection Skagenfood” Baerii med creme fraiche & lune blinis
Skagenskinke “Grand Cru” fra Slager Munch
Vagtelæg med brøndkarse emulsion med piment d’espelette
Michauds signatur timianristede pecannødder, hasselnødder og mandler
Forret:
Karamelliseret kammusling i egen skal, stegt med sellerisalt, dertil puré af bagte selleri og brunet smør, “Bloody Mary” samt blegselleri-gelé
Mellemret:
Ballotine af stegt havtaske og laks fra Skagen Salmon i Hokkai Nori, dertil Saccotini med ricotta og citron samt smørpisket hønsereduktion med små morkler og kørvel
Hovedret:
Nytårstorsk façon “Madam Walewska” stegt på sprød toast med mousseline af sort dansk hummer serveret med blanquette-sauce mættet med sorte vintertrøfler (tuber Melanosporum), pommes duchesse samt syltede petite gulerødder à la grecque og blomsterkarse og violer
Dessert:
Mango-bavarois på macadamia- sablé bund, dertil saltet karamel med agricole rhum fra Réunion, macademia-krokant og mango-passioncoulis
Brød & smør:
Surdejsbrød og gammeldags kærnet smør lavet på det prisvindende Aabybro mejeri
Midnat:
Klassisk kransekage bagt på økologiske mandler
Se næringsindhold HER >
Se vejledning og tjekliste HER > FØLGER