Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går igang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft.
Skær løg og broccolien i grove stykker.
Varm en pande, der kan tåle at komme i ovnen op ved middelhøj varme.
Steg grøntsagerne i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. under omrøring, indtil de har fået lidt farve.
Knæk æggene i en skål og pisk godt sammen med mælken.
Krydr godt med salt og peber og hæld henover grøntsagerne i panden. Kom panden i ovnen og lad det bage ca. 15 min., indtil ægget har sat sig, når man stikker en gaffel igennem kagen.
Bland 1/2 spsk. olivenolie, 1 spsk. eddike og ½ tsk. sennep pr. person, og lidt salt i en skål.
Pil bladene fra stokken på salaten. Skær agurken og tomaterne i tynde skiver.
Vend salaten i vinaigretten lige før servering.
Servér æggekagen sammen med salaten.
Kommentarer og forslag til opskriften