Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær forårsløgene i mindre stykker, og hak hvidløget.
Kom baconen på en kold pande.
Varm panden op, og steg baconen i 3-4 min. Kom så forårsløg og hvidløg på, og steg videre i 4 min.
Kom ingredienserne fra panden i en blender sammen med frosne ærter, urtebouillon, fløde, salt, peber og 2,5 dl. kogende vand pr. person.
Blend det hele til en cremet konsistens.
Rejerne drænes for væske, skylles kort, og dryppes af i en sigte inden servering.
Hæld suppen i en gryde og varm den op igen under omrøring til kogepunktet. Server straks den varme suppe.
Server suppen i skåle, toppet med rejer og pesto efter smag.
Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.
Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.
Kommentarer og forslag til opskriften