Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Husk at tage låget af. Sæt nu fisken i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Kartoffelsalaten tages ud af køleskabet i god tid, så den ikke er iskold ved servering.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: SKÆRISINGFILET, HASSELNØDDER, SOLSIKKEFRØ, hvid peber, korianderfrø, SESAM, fennikel frø, NIGELLAFRØ, paprika og salt.
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.
Kartoffelsalat: Kartofler, blomkål, springløg, citronsaft, olivenolie, HASSELNØDDER, karse, salt og peber.
Nettovægt: ca. 400 g/ 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 403 kJ / 96 kcal
Fedt 2,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,6 g
heraf sukkerarter 0,1 g
Kostfibre 0,3 g
Protein 17,9 g
Salt 0,18 g
Kartoffelsalat
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 426 kJ / 102 kcal
Fedt 5,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrat 10,1 g
heraf sukkerarter 1,3 g
Kostfibre 1,8 g
Protein 2,2 g
Salt 0,8 g
Dukkah krydderi
Næringsindhold pr. 100 g pr. portion
Energi 2.213 kJ / 529 kcal
Fedt 41,8 g
heraf mættede fedtsyrer 3,9 g
Kulhydrat 19,3 g
heraf sukkerarter 2,3 g
Kostfibre 9,8 g
Protein 15,2 g
Salt 2,74 g
Kommentarer og forslag til opskriften