0

Skagenfood.dk

Alle vi på kontoret elsker fisk, så en gang i mellem er det en af vores egne specialiteter, som ender i din opskriftssamling.

Skagenfood.dk

Betina Kühn
Betina er grundlæggeren, chefen og den evige "rullesten". Betina er her, der og alle vegne og ideerne til forbedringer og fornyelser står i kø. Man skal stå tidligt op for at holde Betinas tempo.
Mail: betina@skagenfood.dk

Tina Melchiorsen
Tina er teamleder i kundeservice og har det store overblik. Hun kender systemerne og mange af kunderne, og så har hun en hukommelse som en elefant.
Mail: kundeservice@skagenfood.dk

Winnie Bitsch
Winnie arbejder i kundeservice og er den forstående og medfølende stemme i din telefon. Winnie er et nips på halvanden meter, som skal stå på tæer for at nå hylden med kontorartikler.
Mail: kundeservice@skagenfood.dk

Mette Matzen
Mette er alt-mulig-kvinden i kundeservice. Hun er hurtig på telefonen, men har mange andre opgaver hver uge. Mette er en rigtig dygtig tegner.
Mail: kundeservice@skagenfood.dk

Kisser Nielsen
Kisser er med sådan lidt over det hele: Hun har opgaver i bogholderiet og arbejder med i kundeservice, når der er travlt. Men allervigtigst så er Kisser den, der hver uge sørger for, at opskrifterne er forståelige og logiske og ikke har stavefejl. Kisser er vores omvandrende retskrivningsordbog.
Mail: kisser@skagenfood.dk

Kenneth Kajgaard
Kenneth er driftschef i Skagenfood. Han har det daglige ansvar for indkøb af fisk og for den daglige drift i produktionen. I sin fritid er Kenneth en ivrig sejler.
Mail: kenneth@skagenfood.dk

Jane Pedersen
Jane er leder af vores grøntpakkeri. Jane og hendes folk sørger for at pakke dine grøntkasser og tilbehørsposer omhyggeligt og gør et stort arbejde for at sikre, at du kun får de allerbedste råvarer i dine pakker. Jane dyrker selv en masse frugt og grønt, som du lejlighedsvis også finder i grøntpakkerne.
Mail: kundeservice@skagenfood.dk

Opskrifter af Skagenfood.dk:

Ingen opskrifter