Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
Skær squash og Salame Ventrizina piccante i tynde skiver. Vend squashskiverne med 1/2 tsk. olivenolie pr. person, salt efter smag og halvdelen af timian. Fordel squash og Salame Ventrizina piccante på en bageplade beklædt med bagepapir, bag det hele i 10-12 min.
Airfryer tip:
Tænd airfryeren på 170 grader. Fordel squashskiverne i airfryerkurven. Fordel Salame Ventrizina piccante over squashskiverne, og tilbered det hele i airfryeren i 9 min. Ryst kurven undervejs.
Pisk æggene sammen med hytteost, resten af timian og salt og peber efter smag i en skål. Skær peberfrugten i tynde strimler.
Beklæd airfryerens bageform eller en form der passer i din airfryer med bagepapir eller hvis du bruger ovnen et lille ildfast fad, og fordel squash og salame ventrizina piccante i formen/fadet. Hæld æggemassen over, og drys med peberfrugt i strimler. Tilbered æggekagen i airfryeren i 25-28 min. eller i ovnen i 30-35 min.
Skær agurk ud i stave, og anret cherrytomater, agurkestave og gulerødder i skåle.
Spis æggekagen, evt. oven på et stykke rugbrød og med gnavegrønt on-the-side.
Salame Ventrizina Piccante bliver fremstillet af svinekød i Parma regionen i Italien. Kødet kommer fra den velkendte parmagris i Parma. Pølsen fremstilles af varmt friskt kød, som hakkes og blandes med krydderurter. Pølserne stoppes i naturtarme med stor diameter, hvorefter de hænges til modning og tørring. Pølsen er en blød og med en kraftig smag af Chili.
Kommentarer og forslag til opskriften