Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Skær kålen i tynde skiver, og hak persillen groft. Vend begge dele godt rundt i 1 spsk. eddike pr. person, salt og peber.
Skær tomaterne i tynde skiver.
Skyl broccoli, og del den i buketter.
Hæld creme fraiche i en skål. Riv hvidløget, og rør halvdelen af det i creme fraichen.
Smag dressingen til med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme.
Kødet brunes af i 1 tsk. olie pr. person sammen med resten af hvidløget og kebabkrydderiblandingen. Hold det godt varmt i panden, og smag til med salt og peber.
Læg broccolibuketterne i en gryde, og hæld vand i, så bunden blot lige er dækket.
Bring vandet i kog under låg, og damp broccoli i 3-4 min., til den er mør med bid.
Lun æggewraps i ovnen i 2-3 min. ved 180 grader varmluft.
Byg en rulle med kød, salat og dressing, og server broccoli til.
NB: På billedet er der benyttet hvedetortillas, men du modtager æggewraps.
Vores æggewraps er lavet på økologiske, danske æg og de smager fantastisk. De indeholder 14 gram protein pr. 100 gram og mætter derfor godt. Et super alternativ til almindelige hvede eller majstortillas.
De lækre æggewraps er 100% gluten- og laktosefrie, hvilket gør dem til et attraktivt valg for allergikere.
Kebab krydderi indeholder: paprikaflager, hvidløg, spidskommen, sød paprika, gurkemeje, peber, nelliker, cayenne, kanel,
Kommentarer og forslag til opskriften