0
Æggewraps med krydrede bønner og bagt ising
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
isingfilet
1 min.
Fisk

Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft. Læg fiskefileterne i et smurt ildfast fad, og krydr dem med lidt salt. Bag fisken i 10-15 min.

sorte  bønnerMexicansk krydderiblanding (stærk)
3 min.
Bønner

Dræn bønnerne, og kom dem op i en gryde sammen med lidt olivenolie og krydderblandingen. Lad det hele varme godt igennem i 3-4 min.

æggewraps
10 min.
Æggewraps

Lun æggewrapsene i ovnen i 2-3 min., og hold dem lune under et klæde.

babyspinatbladselleri
12 min.
Grønt

Skyl spinat og bladselleri, og snit bladselleri fint.

lime
20 min.
Anretning

Anret wraps ved bordet med krydrede bønner, smuldret friskost, grønt og stykker af bagt fisk. Kom både af lime på siden.

Velbekomme!

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores æggewraps er lavet på økologiske, danske æg og de smager fantastisk. De indeholder 14 gram protein pr. 100 gram og mætter derfor godt. Et super alternativ til almindelige hvede eller majstortillas. 

De lækre æggewraps er 100% gluten- og laktosefrie, hvilket gør dem til et attraktivt valg for allergikere.

Bonusinfo

Kota er fremstillet af økologisk komælk, fra Østjylland. Mælken kommer fra omkringliggende økologiske gårde, hvor køerne går frit ude og inde. Osten er en fetatype, som fremstilles i små ostekar og håndfyldes i formene og vendes, hvor håndværket spiller en vigtig rolle. Herefter saltes osten i et døgn og emballeres i sin egen saltlage. Smagen af komælk giver en frisk karakter og syre. Osten har en flot rund smag og en cremet konsistens.