Forvarm ovnen til 200 grader.
Skyl auberginen, og skær den i tern. Spred ternene ud på en bageplade dækket med bagepapir. Vend ternene i 1 spsk. olie pr. person og krydderiblandingen.
Bag aubergineternene i ca. 15 min., indtil de er blevet helt møre.
Skyl agurken, skær den i grove stykker, og hæld dem i en skål eller food processor. Pil hvidløget, og tilsæt det til agurken sammen med 1 spsk. olivenolie pr. person. Blend suppen til en ønsket konsistens med en stavblender eller i foodprocessoren, og smag til med salt og citronsaft.
Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.
Bag bollerne som angivet på pakken.
Fordel suppen i skåle og anret aubergine, pesto og nødder henover. Servér brødet til.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.
Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.
Kundekommentarer ()