Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær alle grøntsagerne ud i den ønskede størrelse. Den søde kartoffel skal dog skæres i forholdsvis små stykker for at nå at blive mør. Gem 1/4 fed hvidløg pr. person til dressingen.
Skær fisken i portionsstørrelser. Rib timian af stilkene.
Kom 3/4 spsk. olie pr. person i et ildfast fad – gerne et med et låg til.
Læg fiskestykkerne ned i fadet, kom timian, salt og peber efter smag på fisken, og læg derefter grøntsagerne ovenpå. Hæld til sidst mælken over.
Sæt fadet i ovnen i 30-40 min.
Rør græsk yoghurt, mayonnaise, dijonsennep, hvidløg, 1/2 tsk. honning pr. person sammen til en dressing. Smag dressingen godt til med salt, og servér den til alt-i-et-fadet.
Stik i kartoflerne for at mærke, om de er møre. Hvis ikke, skal du give fadet lidt ekstra tid i ovnen.
Når alt er mørt, serveres alt-i-et-fadet på bordet med dressing til.
Kommentarer og forslag til opskriften