0
Alt-i-et-fad
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
40 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.   

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

rød peberfrugtsød kartoffelbroccoliforårsløghvidløg
1 min.
Grøntsager

Skær alle grøntsagerne ud i den ønskede størrelse. Den søde kartoffel skal dog skæres i forholdsvis små stykker for at nå at blive mør. Gem 1/4 fed hvidløg pr. person til dressingen. 

timiantorskefilet uden skindsødmælk
10 min.
Fisk

Skær fisken i portionsstørrelser. Rib timian af stilkene.

Kom 3/4 spsk. olie pr. person i et ildfast fad – gerne et med et låg til. 

Læg fiskestykkerne ned i fadet, kom timian, salt og peber efter smag på fisken, og læg derefter grøntsagerne ovenpå. Hæld til sidst mælken over.

Sæt fadet i ovnen i 30-40 min. 

græsk yoghurt 2 %mayonnaisedijon sennephonninghvidløg
20 min.
Dressing

Rør græsk yoghurt, mayonnaise, dijonsennep, hvidløg, 1/2 tsk. honning pr. person sammen til en dressing. Smag dressingen godt til med salt, og servér den til alt-i-et-fadet.   

40 min.
Anretning

Stik i kartoflerne for at mærke, om de er møre. Hvis ikke, skal du give fadet lidt ekstra tid i ovnen.

Når alt er mørt, serveres alt-i-et-fadet på bordet med dressing til.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
474 kcal
Fedt:
16 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,9 g
Kulhydrat:
40 g
heraf sukkerarter:
17,7 g
Kostfibre:
11,1 g
Protein:
37,1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?